Hae
Hannamaria

310 – Olkkariin

Haettiin tuossa sunnuntaina meille uusi sohva! Se edellinen, Askon vaaleanharmaa divaanirakkaus pistettiin myyntiin sillä meille ei enää mahtunut divaani vaivattomasti eikä tuo vaaleanharmaa ole kovin turvallinen väri rekkamiehen vaatteiden kanssa… Nyt meillä on tälläinen harmaa, 2,5 henkilön ihanuus, jonka ympärille ajattelin hiukan sisustella meidän olkkaria pienen kollaasin muodossa.

Ongelma meidän olkkarissa on kuitenkin se, että seinät on vaaleat ja lattia aivan ihmeellisen ruskean sävyinen. Tämän postauksen vikasta kuvasta saa parhaan käsityksen. Niin ja meiltä löytyy tällä hetkell sohvan lisäksi kaksi punaista pormestarintuolia ruskeilla yksityiskohdilla. Koitinkin hiukan näiden speksien pohjalta miettiä, mitä uutta olkkariin voisi tuoda.

Tyynyt: Vallila – Amanda / Vallila – Kirsikka / Kodin1 – Anno / Vallila – Anis
Verhot: Vallila – Amanda, Vallila – Koivikko

Tällä hetkellä meidän olkkarissa ei ole väriä kuin kahden punaisen pormestarintuolin ja yhden vihreän tyynyn verran. Verhot ovat valkoiset ja tyynyt ovat suht. neutraaleja sävyltään. Peittokin on harmaa. Tekstiileillä saisi siis todella mukavasti kausittain vaihdeltua niin olkkarin värimaailmaa kuin tunnelmaakin – talvelle voisi olla hiukan tummemmat ja kesälle kirkkaammat.

Jos kollaasista ei vielä jollekin ole käynyt selväksi, niin rakastan Vallilaa. Heillä on aina ihan mahtavia kuoseja joka kokoelmassa ja olisin varmasti aivan rutiköyhä jos jokaisesta kokoelmasta jotakin ihanaa ostaisin. Ainut asia mikä ei ole Vallilaa, on tuo keltainen Kodin1 Anno-tyyny. Näistä voisin todella mielelläni ottaa jokaisen tuotteen kotiini, mutta tällä hetkellä eniten houkuttelisi nuo Amanda-verhot. Verhoissa meillä muuten tulee ongelma pituuden kanssa – täyspitkätkään eivät ole tarpeeksi pitkät, joten ne pitää teettää tai tehdä itse…

Yksi tekstiiliryhmä jäi kokonaan pois, mutta en ole varma sytynkö sille ollenkaan. Ryhmähän on nimeltään matot. Mulla ei ennen tähän muuttoa ole ollut kotikotona mattoa moneen vuoteen, eikä ollut myöskään Vaajakosken asunnossa. Tai siellä oli eteisessä sini-harmaa räsymatto, joka löytyy nykyisestäkin kodista. Kodin1 löytyi pari ihanaa vaihtoehtoa: Anno Loru sekä Lankku. Multa onneksi löytyy 50€ lahjakortti Kodin1 joten kun sinne kerkeän, tutkin oikein urakalla mihin sen käyttäisin 😉

Tv-taso: Ikea PS Kaappi / IKEA PS 2012 Sohvapöytä: IKEA LIATORP / Asko Dixie
Valaisimet: Block / Kodin1 – Heat 3 for U

Tv-tasohan meiltä löytyy – nykyään on käytössä miehekkeen aarre, josta hän ei meinaa malttaa luopua. Se vain on niin kauhean tumma, varsinkin kun vieressä täytyy olla kunnon mustat rohjakekajarit. Haluaisin kuitenkin hiukan väriä kämppään, joten tuollainen punainen tv-taso olisi aika räyheä varsinkin muiden vaaleiden kalusteiden ja tekstiilien kanssa.

Sohvapöytänä tuo IKEAn versio olisi mukava, sillä lasikannen alle saisi jotakin kauniisti esille – tai sitten lehtiä varastoon. Kuitenkin, siinä olisi hiukan jotakin säilytystilaakin. Askon Dixi taas on muuten aivan ihana, ei liian korkea eikä voi ainakaan kulmaan lyödä polveaan! Ja onhan se nyt törkeän kaunis.

Valaisimina meillä on nyt kämäinen ja ikivanha musta jalkalamppu sekä miehekkeen ihmeellinen lamppu. Tilalle voisi tulla mun jo aivan törkeän monta vuotta himoitsema Block-valaisin sekä tuollainen simppeli ja siisti Heat-jalkalamppu Kodin 1:stä.

Lisäideoita?!

2 kommenttia

  1. Little mrs Finland kirjoitti:

    Hyvältä näyttää! Tykkään itsekin tosi paljon noista Vallilan jutuista. Postailin juuri kanssa meidän työhuoneen uutta ilmettä; http://www.suomiplussalle.fi/littlemrsfinland. Käy katsomassa ja eilen käynnistin myös arvonnan. 90 euron Sini-tuotteiden siivouspaketti jaossa!

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Lukasinkin sun työhuonepostauksen ja sain siitä omaan työpisteeseeni suuresti inspistä! Harmikseni mulla ei ole vielä elämässä sellainen hetki että voisin tukea täysin suomalaista kalusteista lähtien, mutta jossain määrin yritän ainakin 🙂 Käyn ehdottomasti osallistumassa tuohon arvontaan, mulla kun siivouskamat hiukan ontuu muuton jäljiltä muutenkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *