Hae
Hannamaria

289 – Nettikauppalempparit ja alennuskoodeja

Paljon on ollut puhetta muutosta ja kauneudesta joten hypätääs välistä kärrynpyörästä ja ajatellaan ihan jotain muuta – nettishoppailua! Nykyään tulee entistä enemmän tilattua tuotteita netistä ihan vain sen takia, että se on niin pirun kätevää ja useimmilla hiukan erikoisemmilla kaupoilla ei edes ole kivijalkaliikettä ainakaan tässä lähimailla, jota voisi tukea. Ajattelinkin vinkata teille yleisimmät nettikaupat ja alennuskoodit kyseisiin kauppoihin, joista itse pidän ja joiden puoleen käännyn silloin, kun esimerkiksi uusia vaatteita tai hiukan erikoisempaa kosmetiikkaa etsin.

Aloitetaan kosmetiikasta, sillä sitä tulee tilattua ulkomailta ja nettikaupoista kaikista eniten. Itselleni parhaimman paikat olen todennut olevan ihan ehdottomasti feelunique.com, joka on briteissä sijaitseva kauneuteen erikoistunut verkkokauppa. Heiltä olen tilannut niin Urban Decayta kuin Real Techniquesin siveltimiäkin. Tuotteita löytyy myös miehille, mikäli joku haluaa toista puolikastaan hemmotella. Ja parasta on, että mikäli tilaa yli 10 punnan edestä saa tuotteet luokseen postikuluitta!

Suomalaisista ja ehkä blogimaailmassa hiukan tutummista kaupoista suosin ehdottomasti Pretty.fi:tä (HUOM! En enää uudistuksen jälkeen, 14.8.2018) ja Biodellyä. Prettystä löytyy kaikkea laidasta laitaan (mm. elf, NYX sekä Sleek, joita ei taida Suomesta muualta saada). Hintataso on kohtuullinen ja toimitus nopea, vaikkeikaan ilmainen.

Biodelly taas erikoistuu ainoastaan luonnonkosmetiikkaan ja heiltä olen saanut kuulla monista itselleni uusista luonnonkosmetiikkabrändeistä joita en tiennyt edes olevan olemassa! Heillä toimitus on ilmainen, josta suuret pisteet! Heillä on myöskin kanta-asiakasohjelma, josta on jossain määrin hyöytyä mikäli paljon luonnonkosmetiikkaa käyttää ja tilaa.

Vaatteet ovat sellainen kategoria, jossa yleensä tilaan aina ihan ehdoitta Zalandolta jos kyse on mekoista tai vastaavista juhla-asuista. Heillä on nopea ja ilmainen postitus ja palautus, joka madaltaa kynnystä tilata kyseisestä kaupasta – ei tarvitse pelätä jos asu onkin väärän kokoinen tai kengät ei sovi, ne voi huoletta palauttaa! Heille on muuten aina tarjolla jokin alekoodi, jotka kannattaa ihan ehdottomasti tsekata täältä*.

Toinen lempparikauppa on ehdottomasti H&M – tämän kohdalla teen sitä, että käyn joskus katsomassa löytyykö vaikka jokin erityinen takki meiltä täältä Jyväskylän liikkeestä jonka olen netissä nähnyt ja jos ei sitä täällä ole, tilaan sen netistä. Heillä mieluummin tuen kivijalkaliikettä, mutta nettikauppakin on erittäin kätevä. Toimitus on nopea ja maksaminen onnistuu joko heti tai laskulla. Lähetyskin on halpa ja palautus on ilmainen. Heilläkin usein on verkkokaupasta tilatessa tarjolla -10% kaikista tuotteista*.

Muita kodin tuotteita, elektroniikkaa ja mm. MACin kosmetiikkaa tulee tilattua melkein aina Stockmannin tai Sokoksen verkkokaupasta. Jos kodin tuotteita tai muuta kuin vaatteita tai kosmetiikkaa etsin niin nämä on ihan ykköset – voin luottaa heidän asiakaspalveluunsa, nopeaa toimitukseen ja laajaan valikoimaan.

Stockmannilla on aina jokin tarjous/kampanja* menossa, joita on aika-ajoin ihana käyttää hyödykseen. Sokokselle harvemmin on muita kuin nämä heidän perinteiset 3+1 päivät, Hiustenhellimisjutut sun muut, mutta heilläkin löytyy lähinnä S-ryhmän tarjouksia* niin verkkokauppaan kuin kivijalkamyymälöihinkin.

Missä verkkokaupoissa te yleensä shoppaatte?

Yhteistyössä Alennuskoodit.fi -sivusto. / *-marked links cooperation links to alennuskoodit.fi / Pictures are for illustration purposes, not necessarily related to the shops mentioned.

2 kommenttia

  1. Niina/ Pikku-Bambin Blogi kirjoitti:

    Ilmainen toimitus on kyllä aina plussaa. 🙂 Usein jää juuri siksi tilaamatta, kun toimituskulut haukkaa suuren osan loppusummasta.

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Samaa mieltä! Ja samaten on ilmainen palautus – jos palautus maksaa niin tuotteet täytyy tutkia ja mitata todella tarkkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.