Hae
Hannamaria

285 – Keys

Avainnippu muuttuu taas. Nyt on uuden asunnon avaimet kädessä ja se on nähty ensimmäisen kerran tyhjillään. Nyt löytyy kunnon jääkaappi ja erillinen, pieni tosin, arkkupakasti alakerrasta. Tilaa on, pinnat tosin eivät ole yhtä ihania ja yhtä hyvässä kunnossa kuin tässä nykyisessä. Asunnosta saa silti viihtyisän, kunhan vaan mieheke ei ala säätämään liikaa. Ja ymmärtää että viihtyisä koti on mulle kaikki kaikessa.

Hiukan on häkeltynyt fiilis vieläkin. Kohta tästä nykyisestä oikeasti joutuu muuttamaan pois. Pitää opetella taas uudet rutiinit ja kaappien paikat, tutustua uusiin naapureihin (joita onneksi löytyy vaan yläkerrasta, jeij!) ja ihmetellä uutta työmatkaa. Isomman keskuksen palvelut ovat lähempänä ja se jos mikä kummastuttaa. Missä on se pieni lähikauppa?

Hyvä siitä tulee.

Hauskaa sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.