Hae
Hannamaria

294 – Saturday brunch

Huhhuh, Vappu vietetty ja kisakatsomo/tupari-hässäkkä hoidettu pois alta. Palaillaan noihin tunnelmiin hiukan myöhemmin, oli suht. mukavat pippalot. Ajattelin tehdä pienen muistilistan siitä, mitä kannattaa muistaa kun suunnittelee pippaloita… Tulisi ainakin itselle tarpeeseen.

Kuvassa kuitenkin hiukan eilisen tarjoamisia, oli niin hiukan täyttävämpää kuin kevyempääkin ruokaa ja herkkuja tottakai. Nämä kylläkin on meidän tän päivän lauantaibrunssilta miehekkeen kanssa, oli mukava viettää pitkää ja rauhallista aamua katsellen Netflixin tarjontaa kerrankin ihan kahden. Ja varsinkin kun on nyt virallisesti korkattu uusi koti, jossa näin voi tehdä 🙂

Mites teidän Vappu?

4 kommenttia

 1. Viivi Vilja kirjoitti:

  Että kun näyttää herkulliselta!

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ja oli kans! Ei mitenkään mediaseksikäs esillepano, mutta onpahan kumminkin 😀

 3. Riikka N kirjoitti:

  Kotona,meni päivänä muiden joukossa.:D
  Mut sun vappu kuulostaa kivalta!:)

  Riikka// http://riikkaamalia.blogspot.fi

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Usealle tuntuu vappu olevan päivä muiden joukossa, niin se kyllä oli itsellenikin vielä viime vuonna pakko myöntää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *