Hae
Hannamaria

297 – Onnellisesti somessa

Nyt, kun Blogilista on pikku hiljaa tulossa tiensä päähän tämän kuun lopussa, on hyvä kerrata mitä kautta hannamariaa / mua voipi somessa seurailla!

Sen verran otan kantaa blogilistan loppumiseen, että mua se ei suuremmin hetkauta – en ole itse sitä kautta blogeja seurannut vaikka hannamaria siellä okin. Koen Bloglovinin paljon nuorekkaammaksi paikaksi ja käyttöliittymän muutenkin helpommaksi 🙂 Mutta nyt niihin linkkeihin – nämä muuten kaikki löytyvät tuolta oikealta sivupalkista!

https://www.bloglovin.com/blogs/hannamaria-9798223

Tätä kautta tulee suht. paljon blogeja tsiikailtua ja seurattua, muutamat todella hyvät löydötkin on tullut tehtyä 🙂 Leiska on mun mieleen ja uusia blogeja on helppo löytää. Heillä on myös mobiiliaplikaatiot ainakin Macin tuotteille ja Androidille, WP:lle ei harmikseni löydy omaa versiota.

Tadam, ei tullu varmaan yllärinä että meikätyttö löytyy Instastakin! Täältä löytyy kaikkea selfieistä, ruokakuvista maisemakuvien kautta elämäkuviin. Ei ole puhtoisen valkea, vaan värillä, tekstuurilla ja kontrastilla täytetty fiidi. Tuolta oikeasta palkista löytää pyörivän kuvafiidin, jota klikkaamalla pääsee myös tsiikailemaan enemmän kuvia 🙂 @hannamariaw

https://twitter.com/hannamariavv

Olen vieläkin yllättynyt siitä, miten harvalla suomalaisella on Twitter! Toki yritys-/blogi-/markkinointimaailmassa lähes kaikilta sellainen löytyy, mutta on se silti vielä harvinaista. Itse ainakin olen saanut todella hyvät keskustelut aikaan Twitterin puolella juurikin markkinointi-/blogiasioista, samanhenkisten kanssa on mukava jakaa ajatuksia näinkin helposti. + Onhan siellä törkeän hyviä meemejä 😀 @hannamariavv

https://www.facebook.com/hannamariav

Jokaiselta löytyy Facebook, jonne olen myöskin hannamarialle perustanut oman pikkuruisen sivun. Täältä löytyy linkki lähes tylkoon kaikkiin postauksiin, samoin kuin muitakin linkkivinkkejä varsinkin Jyväskylän alueelle 🙂 /hannamariav

https://www.pinterest.com/hannamariavv/

Viimeisenä muttei vähäisimpänä löytyy mun henk. kohtainen / blogin oma Pinterest -tili. Tänne ilmestyy enemmän inspiraationlähdettä kuin blogin puolelle mm. tatuoinneista, kauneudesta, graafisista jutuista ja kaikesta muusta minkä ympärille tämäkin blogi on rakennettu. /hannamariavv

Huomenna käy tie Helsinkiin ja Anskun blogisynttäreille, asukriisiä meinaa jo pukata… Wish me luck että tänään löytyy kaupungilta jotakin kivaa! 😀

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia

  1. Ansku kirjoitti:

    Voii eii! Elä ressaa 😀 Ihan rento juttu kyseessä 😀 …ps, itse valkkasin vaatteet äsken 😉

    Kiva tavata sut vihdoin livenä!

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Mun vaatekaappi kun on täys nolla – kaikki vaatteet liian isoja ja pienempiä ei oo vieläkään tullut ostettua tarpeeksi = stressi 😀 Ja niin on, ihan mahtavaa että pääsen paikalle ja järkkäsit tälläsen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *