Hae
Hannamaria

298 – Äitienpäivä

Äitienpäivä on nyt juhlittu ja ajattelin tulla jakamaan muutamat kuvat kyseiseltä päivältä kukkien ja kakun muodossa. Tämä oli ensimmäinen vuosi kun en enää asunut kotikodissa ja joka tapauksessa päivä meni suht. leppoisasti ja näpsäkkäästi. Meninkin vierailemaan kodissa yksin perheeni luona, mieheke ei lähtenyt mukaan vaan meni moikkaamaan omaa äitiään.

Viemisinä oli juuri ennen Petäjävedelle lähtöä noudettuja kukkia, joihin halusin yhden isomman kukan ja olevan värimaailmaltaan valko-pinkki-violetti. Kyllä on ilo nähdä kun ihmiset näkevät hommansa, silloin ei voi muuta kun nostaa hattua. Kukkien lisäksi hommattiin mammalle Lanvinin Eclat D’Arpege – jo perinteeksi muodostunut hajuvesi siis.

Mamma oli leiponut Pirkan ohjeen mukaan Mustikkamarmoroitua juustokakkua – herranjumala kun kieli suli tämän ja kahvin kanssa. Lisäksi oli vielä suklaakakkua jossa oli omenahilloa välissä ja tummasuklaakuorrute päällä – se ei ollut niin esteettisesti kaunis niin jätetään sen esittelyn paranneltuun versioon ;D Tuo juustokakku täytyy joskus toteuttaa itsekin, oli se niin herkkua – ja saadaan resepti blogiinkin asti kuvien kera!

Hyvää viikonalkua!

6 kommenttia

 1. Essi kirjoitti:

  Oi että tuo kakku näyttää niin hyvälle (ja sitä se varmasti todella onkin)! Mulla tuli ihan vesi kielelle tuota kuvaa katsellessa. 😛 Ja ihania kukkaaiheisia kuvia! Nättejä. 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kyllä kukkakaupan tädit vaan osaa hommansa! 🙂 Ja kakku oli aivan mielettömän hyvää, parempaa itse asiassa jopa kuin miltä näyttää 😀

 3. Little Mrs Finland kirjoitti:

  Kauniita kukkia ja kauniita kuvia. Minun mummoni kasvatti noita kukkia maallaa aina kesäisin. Tulee hyviä muistoja 😉 Hieno tuo juustokakku. Minua aina ihastuttaa nuo kuviot juustokakuissa. Ne näyttävät niin kauniilta ja vaivattomilta. Itse olen tehnyt vain kerran juustokakkua vaikka kova olenkin leipomaan ja se epäonnistui täydellisesti. Pitäisiköhän yrittää tällä reseptillä uudestaan?

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! Juu nuo kukat on kyllä todella kauniita, samoin mamman tekemä juustokakku. Itse ne ole koskaan juustokakkua uskaltanut tehdä, pelkään epäonnistuvani täydellisesti. Mamma kuitenkin vakuutti tuon olevan helppo, joten saattaisin jopa uskaltautua kokeilemaan!

 5. Roosa S. kirjoitti:

  Ihania kuvia! :–) Ja oi nam tuo kakku!
  http://elamaniminunvareillani-roosa.blogspot.fi

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! Kakku oli kyllä ihan taivaallista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.