Hae
Hannamaria

300 – Designia & ruokaa Jyväskylässä 16.-17.5.

Tänä viikonloppuna tapahtuukin Jyväskylässä paljon! En tiedä miten kaikki onkin pakkaantunut tälle samalle viikonlopulle, toisaalta ehkä ihan hyvä niin jotta jokainen tapahtuma saa osansa eri kohderyhmänkin kävijöistä!

Jyväskylän Designtori 16.5.2015 -tapahtumasivu, Jyväskylän Designtorin Facebook-sivu
Paikka: Toivolan Vanha Piha (Cygnaeuksenkatu 2)
Avoinna: 10-17

Mulle ehkä mielenkiintoisin tapahtuma on tänä vuonna ekaa kertaa järkättävä Designtori, jossa on taas pienyrittäjiä ympäri Suomen kerääntynyt myymään ja promoamaan omia ja muiden tuotteita. Designtorihan järkätään kolmesti vuodessa – keväällä, syksyllä ja juuri ennen joulula. Mukana on mm. Uhana Design, KIKE RIGU, Miiko sekä Susanna Nurmisen tuotteet.

Kesäpihan avajaiset
Paikka: Toivolan Vanha Piha (Cygnaeuksenkatu 2)
Avoinna: 10-17 

Toivolan Vanhalla pihalla järkätään myös perinteinen Kesäpiha, johon kiteytyy niin Designtori (10-17), Butiikit, Majat ja Makasiinit -tapahtuma (10-20) ja Keski-Suomen museon Käsityöläismuseot (10-20). Tapahtumaa on todella paljon tanssijoista erilaisiin muusikoihin, joten kannattaa olla liikkeellä!

Design Second Hand Sale
Paikka: Kampaano Lumo, Kilpisenkatu 7, Avoinna:9-16

Mikäli kaipaat lisää desginia, niin kannattaa suunnata Kilpisenkadulle. Kampaamo Lumo muutti alkukuusta uusiin tiloihin oven tai kaksi alemmmas ja Vaatevuokraamon puoli järjestää tänään pienet myyjäiset nimeltä Design Second Hand Sale jossa on myynnissä vuokrattavana olleita tuotteita sun muuta!

Yläkaupungin Yö, Jyväskylän keskusta
Avoinna: 16.-17.5. klo 10-9

Illalle tekemistä löytyy Yläkaupungin Yön tapahtumista, joita pääset seurailemaan täältä. On muutena annettava propsit hienolla leiskalle ja kuvituksille, erittäin hienosti toteutettu! Tänä vuonna teemana on boheemi yläkaupunki, josta löytyy niin bändejä, teatteria, sirkuksia ja paljon muuta. Polkuja joita kannattaa seurata löytyy Yläkaupungi Yön nettisivulta.Ravintolapäivä, etsi lähin ravintolasi täältä
Paikka: Missä vaan, Aika: Milloin vaan

Sitten niihin ruokajuttuihin! Kuten monella muullakin paikkakunnalla, on Jyväskylässäkin tänään aika viettää neljästi vuodessa järkättävää Ravintolapäivää. Ei voisi olla parempaa kuin käydä kiertelemässä kaupunkia ja mennä sen jälkeen syömään, tulee oikein ison maailman fiilis! Keskustan alueelta saa ainakin suhsia, suolaisia ja maketia vohveleita, kiinalaisia hampurilaisia (mitä ne sitten ovatkaan..) ja vaikka mitä.Valitkaa omanne 🙂

Kävelykadun Kirppis
Paikka: Jyväskylän keskusta, Kauppakatu
Avoinna: 12-16

Huomenna on vielä Kävelykadun kirppis, jonka on järkänneet Osuuskunta Million väki. Paikalla on myyjiä varmasti ihan kaikista kunnista, joten kadulta saattaa löytyä suuriakin aarteita. Ihan varmasti käyn täällä! Paikalla on lisäksi Maru Second Hand jonne saa käydä lahjoittamassa ylimääräiset vaatteet – tästä kuulette varmasti lisää 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.