Hae
Hannamaria

302 – #BlistexHappyJob

Sain tuossa pari päivää sitten tietää, että Blistex etsii ihmistä kesäksi päivittämään heidän someaan ja en voisi kyllä kuvitella itselleni parempaa kesäduunia. Tähän tarttisin kuitenkin hiukan teidän apua, sillä paras kymmenikkö valitaan instagram-äänten ja tuomariston äänten perusteella. Osallistuin kisaan allaolevalla kuvalla.

http://iconosquare.com/p/988086521889790907_247151509


Te, joilla nyt on käytössä Instagram, olisitteko niin ihania että kävisitte tykkäämässä kuvastani käyttäjätilini (@hannamariaw) alla. Tuo duuni ja sen mukanaantuomat palkinnot pelastaisi mun kesän, ja näyttäisihän se suht. hyvältä CV:ssäkin ;D

Äänestämään, toisin sanoen tykkäämään mun kuvasta, pääset täällä (Iconosquaren kautta) tai täällä perinteisesti Instagramin kautta! Kuvafeediä Instagramissa pystyy seuraamaan #BlistexHappyJob-tagin kautta, siellä on kyllä aika mahtavia kuvia jo entuudestaan! Kisa loppuu 31.5. ja siihen asti on aikaa äänestellä 😉

4 kommenttia

  1. Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti:

    Kivaa kun löysin nyt blogisi! Täytyy käydä Instassakin äänestämässä ja hyppään tänne lukijaksi. 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Hei mahtavaa että löysit tänne, koitin meidän s-postilistasta ettiä sua (ja muutamaa muuta…) mutta olitte karanneet jonnekin 😀

  3. Ansku kirjoitti:

    Tykätty! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.