Hae
Hannamaria

303 – Blogikirppis lauantaina 23.5.

Kuten aika moni Jyväskylän alueella asuva varmasti on kuullut, järkätään tulevana lauantaina Veturitalleilla jälleen blogikirppistä Klubitila Kiskossa. Tuo lauantaihan on yleinen Siivouspäivä, jolloin itse kukin kaupunki muuttuu hetken ajaksi kirppariksi.

Multa tulee myyntiin niin naisten, lasten kuin nuorten miestenkin vaatteita, kenkiä ja laukkuja ja astioita ja voi kuulkaa ihan kaikkea 😀 Koot tulevat olemaan naisten vaatteissa mun entistä kokoa, eli 44 ja ylöspäin niin paidoissa kuin housuissakin.

Takkeja löytyy niin nuorille miehille kuin lapsillekin. Laukkuja taas löytyy melkein jokaisesta koosta. Koriste-esineitä, astioita ja kirjoja on myös jonkin verran, eli erittäin sekalainen kattaus on saatu aikaiseksi!

Hinnat vaihtelee mulla 5-20€ välillä, joten suuremmilta summilta vältytään. Ja kuten kirppishengessä aina, yrittäkää pliis tuoda mahd. pieniä seteleitä ja kolikoita – me myyjät kun ei olla välttämättä rahasampoja ja vaihtorahaa pitää kuitenkin kaikille riittää 😉 Eli jos sinulla on 50/20€ seteli, käy pliis rikkomassa se muualla ennen paikalletuloa niin saadaan kunnon vaihtorahat kaikille!

Lista bloggareista löytyy Blogikirppis – Jyväskylä -facebook-tapahtuman takaa. Jyväskylän Blogikirppiksen virallisia Facebook-sivuja pääset seuraamaan tästä. Tapahtumasivuilta löytyy myös muutamien bloggareiden postaukset siitä, mitä myyntiin on tulossa! 🙂

Toivottavasti saavutte paikalle tyhjentämään mun ja monen muun bloggarin varastot, en millään jaksaisi roudata kamoja enää kotiin!

Hyviä kirppistelyhetkiä!
Ps. Mun #BlistexHappyJob -kuvasta saa edelleenkin käydä tykkäämässä Instagramissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *