Hae
Hannamaria

305 – Lauantainen blogikirppis

Blogikirppis järkättiin nyt kolmannen kerran Jyväskylässä viime lauantaina, tällä kertaa Veturitalleilla. Aiemmat kerrat olivat viime syksynä ja sitä aiempi parisen vuotta sitten, joissa kummassakaan en ollut myymässä vaan ainoastaan kävijänä. Samassa yhteydessä järkättiin Hyviskirppis tämän meidän tilan vieressä ja oli suht. mukava, sai molemmat kirpparit osansa toisen kävijöistä ja kohderyhmä oli kanssa tuolloin hiukan eri.

Väkeä kävi suht. paljon ja jono ulottuikin taas pitkälle tuohon Veturitallien edustalle ennen kymmentä. Kirpparin loppua kohden hiukan alkoi jo puuduttaa, ruokaa kun ei tullut kunnolla syötyä ja jalat oli suht. väsyneet mutta silti selvittiin hyvin loppuun asti! Keli ja paikka saattoi hiukan verottaa kävijämäärää, tähän kun ei saanut eteen ilmaiseksi parkkiin autoa mihinkään ja harva jaksaa sateessa kävellä pelkän kirpparin takia.

Kamaa oli ihan kiitettävästi ja ihan OK määrä sitä kanssa meni. Oli mukava kun ihmiset osasivat tinkiä, hinnat olin kaikkiin tuotteisiin laittanut mutta niistä pystyi aina neuvottelemaan. Harmittaa hiukan että nuo mun paremmat paidat ja jakut ei kovin hyvin menneet kaupaksi, täytynee laittaa ne vielä myöhemmin esim. Facebookkiin. 🙂

Kävittekö paikalla ja teittekö hyviä löytöjä?!

2 kommenttia

  1. CURIOUSNOORA kirjoitti:

    Ja nyt sitten lauantaina kirppistelemään Tampereen Muotikirppikselle! ;)<3

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Voi kun pääsisinkin! Tähän tietoon on Petäjävedellä käynti ja kaverin synttärit tuolle päivälle jo tiedossa joten ei ole mitään mahdollisuutta keritä Tampereelle enää 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *