Hae
Hannamaria

316 – Inspiraatiota torstaihin

Aika-ajoin on inspis hukassa milloin minkäkin suhteen. Joskus sitä uupuu työrintamalla, suunnittelujutuissa, kodin siistinä pitämisessä/sisustuksessa, liikunnan suhteen tai blogirintamalla.

Ajattelin koota itselleni pari taulua, joissa kiteytyy tämän hetken kohteen mihin tarvitsen inspistä. Toivottavasti tekin löydätte näistä jotakin hauskaa ja inspiroivaa katseltavaa. Linkitin lisäksi omat Pinterest-tauluni jokaiseen kuvaan, joten jos teitä kiinnostaa seurailla mua Pinterestissä niin klikkailkaa kuvia kategorioittain tai tsekatkaa mun pinnaamat kuvat tästä!

https://www.pinterest.com/hannamariavv/for-da-home/
https://www.pinterest.com/hannamariavv/foood/
https://www.pinterest.com/hannamariavv/graphic/

Kaikki kuvat Pinterestistä.

Onko teillä usein inspiksen puutetta?

4 kommenttia

 1. Sanssu kirjoitti:

  Todella kauniita kuvia! Inspis on useinkin hukassa varsinkin pukeutumisen suhteen.. koti näyttää vihdoin siltä, miltä oon sen halunnu näyttävän <3

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mullakin aika usein on, tällä hetkellä meen näillä samoilla vaatekerrastoilla mitä mulla on viimesen vuoden ollu – tällä hetkellä kun paino ei ole siellä missä haluaisin sen olevan niin en näe järkeä myöskään ostaa lisää vaatteita kun toivon näiden nykyistenkin pikku hiljaa jäävän isoiksi!

 3. Susanna Taanila kirjoitti:

  Mä voisin kattella pinterestiä lähes joka päivä, oon liian koukuttunut! Pukeutumisen suhteen mulla on kans inspis vähän hukassa, johtuu ehkä enemmänkin siitä että oon ollut lähes joka päivä töissä nyt viimesen kuukauden ajan joten eipä oo kauheemmin tarvinnu muita kun duunivaatteita käyttää 😀 sisustuskuvia lähinnä selaan pinterestistä, sinne on hyvä paeta omaa ei-niin-mukavaa kämppää :-Dd
  (x) sekava kommentti

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama homma, oon silti koittanu vähentää sen selaamisya ettei mee koko päivä siihe. Omaa kämppää on tällä hetkellä ilo paeta, ei oo niin hirveästi ylimääräistä laittaa tän laittoon että pienillä muutoksilla mennään. Ruokakuvay on kans todella jees, samoin kuin ettiä inspistä omiin graafisen hommiin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.