Hae
Hannamaria

314 – Meidän Juhannus

Meidän Juhannukseen ei ole kuulunut mökkiä, koivuja tai 7 eri sorttia kukkia tyynyn alla. Meidän Jussi on ihan vaan 3 päivän vapaa keskellä kesää. Ei mitään ihmeellistä tekemistä eikä mitenkään erityisen hauskaa. Meidän Jussiin on kuulunut ruokaa, olemista, tarpeetonta paikasta toiseen ravaamista ja ihan liikaa roskaruokaa sekä herkkuja. Muille alkoholia ja mulle ajamista. Jäin hiukan kaipaamaan sitä kokkoa, ilman kokkoa ei ole Juhannusta. Kuten ilman kotitekoista simaa ei ole Vappua.

Eilen aamu alkoi mukavasti mun kokkaamalla munakas-leipä -aamupalalla, joka olikin ihan hyvä startti päivään. Nukuin tasan kahdeksaan, vaikka nukkumaan mentiin jo 12 maissa torstaina ja viikolla oli univelkaa kertynyt ihan hyvin. Päivä otettiin lunkisti mun porukoiden luona grilliruokaa nauttien ja muiden paljuillessa.

Univelkojen takia mua väsytti ihan törkeänä, joten päätin jättää alkoholin kokonaan väliin jotta päästäisiin vielä kotiin illasta. Petäjävedeltä lähtiessä päädyttiin vielä Jullin kavereiden luokse pelailemaan hiukan Trivialia, jonka lopputulos ei kyllä yllättänyt porukassa ketään…Herra Dokumentti vei taas voiton 😀

Tehtiin tänään muuten tuollaista yllänäkyvää Nutella-brownieta! Tää tarttee ehdottomasti kaverikseen joko vaniljakastiketta tai jäätelöä, nyt oli hiukan liian kuivaa kun ei ollut maistelupalan kanssa edes kahvia. Reseptiä on tulossa…

Tänään on tullut oltua kotona, vaikkakin on pitänyt muutamaan kertaan aika turhaan hypätä paikasta toiseen. Rankan viikon jälkeen olisi halunnut vaan maata rakkaan kanssa kotona, mutta kun toista kiinnostaa hypätä muualla niin sille ei voi oikein muuta tehdä kuin sanoa mielipiteensä ja kuskata toinen taas viettämään aikaa muualla. Saapahan vähän omaa aikaa, tuli kyllä ihan tarpeeseen taas.

Tälläistä hölöpölö-postausta ei olekaan muuten tullut tehtyä aikoihin, oli suht. vapauttavaa kirjoittaa tälläinen. Ennen näitä tuli enemmänkin, mutta jossain vaiheessa aloin ajattelemaan ettei ketään kiinnosta tälläiset ja jätin ne melko minimiin. Nyt saatte kertoa mielipiteenne, kiinnostaako teitä kuulla tälläisiä selitys-/oikeita ’lifestyle’-postauksia useamminkin?

Hyvää Juhannusta!

6 kommenttia

 1. Riikka N kirjoitti:

  Kyllä mun mielestä ainakin on kiva lukea tänkin tyylisiä postauksia!:)

  ♥:Riikka / http://riikkaamalia.blogspot.fi

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hyvä kuulla! 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  Hahaa! Juuri tällä viikolla mietin, että postaukset ovat jo pidemmän aikaa olleet sponsseja tai "tekemällä tehtyjä". Älä käsitä väärin, hyvin ne on tehty ja kivoja lukea nekin. Nämä höpöttelyt puolestaan ovat musta kaikkien blogien suola ja valopilkku! Paljon herkemmin ottaa suositteluistakim vinkkiä, kun tietää vähän minkä tyyppinen ihminen niitä suosittelee. Ja näistä ajatuksenvirroista se inhimillisyys juuri välittyy 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hei mahtavaa kuulla! Huomasin tuossa itekin, että hirveästi on tullut kirjoitettua nyt meikeistä ja sponssijutuista muutenkin, ihan jees välillä palata taas siihen vanhaan ja tuttuun, 'oikeaan' bloggaamiseen! 🙂

 5. Jonna H. kirjoitti:

  Ilman muuta myös höpötyksiä, ei sitä aina tarvi "asiaa" olla. Oon myös viettänyt monta juhannusta ihan kaupungissa hengaillen, eipä ole tarvinnut hyttysiä vastaan tapella. 😀

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  No joo ei kyllä lauantaina ollu hyttysistä tietoakaan! 🙂 Hyvä kuulla että höpötyksetkin kelpaa, täytyy ottaa asiakseen kirjoitella näitä ihan perus ajatuksiakin ylös asti useammin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.