Hae
Hannamaria

313 – Kuntoon Kuntoportilla

Paluu salille on viimeinkin tapahtunut! Kunnolla ei ole nyt puoleen vuoteen tultu käytyä salilla, vaan kerrat on jäänyt yhteen käyntiin viikossa – ja sitäkään ei ole tapahtunut viimeiseen 1,5 kuukauteen lentopallon loputtua ja matkojen kuntosalin luo vähennyttyä. Nyt kuitenkin pari viikkoa sitten sain mahdollisuuden liittyä Jyväskyläläisen Kuntoportin jäseneksi, jostain sain kunnolla puhtia alkaa käymään taas salilla.

Kuntoportti sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, osoitteessa Kauppakatu 30. Käynti tapahtuu Aalto-salin vasemmalta puolelta sisäpihan lävitse (ette arvaa miten pihalla olin ekalla kerralla!). Mulla on ollut nyt ekat PT-käynnit, jolloin on kirjoitettu mulle ohjelmaa ja katsottu hiukan mitä ruetaan tälle ropalle tekemään.

Aloituskuvat ovat tässä. Ristus. Meinasin etten laita näitä ollenkaan tänne, mutta kerta kun ne Instagramiin menivät jo niin antaa mennä samaan konkurssiin.

Mun ohjelma on tehty ’kiinteytymis’mielessä, eli on suunniteltu laihduttajalle. Jota tässä kyllä haetaankin, siitä ei päästä mihinkään. Tässä kunnossa olen ollut viimeksi Espanjasta tullessa (jossa laihduin 2kk sisään melkein 10kg tekemättä muuta kuin kävelemällä ympäri kaupunkia) keväällä 2012. Syksyllä 2013 pudotin painoa lähemmäs 10kg, mutta suurin osa tästä on tullut nyt tämän talven aikana takaisin lähinnä tuon fucking peukalon, sekä uuden parisuhteen ja näistä johtuneen laiskuuden sekä liikkumattomuuden myötä. Ketään muuta ei voi syyttää kuin itseään, mitäs annoin sen taas nousta vaikka jouluna oltiin vielä ihan OK-mitoissa.

Tällä hetkellä mulla on yksijakoinen ohjelma, jonka mukaan pitäisi itse puntin puolella käydä 2-3 krt viikossa ja jossa keskitytään suurimpiin lihasryhmiin. Tähän päälle pitäisi käydä vähintään kerran heidän ryhmäliikuntatunneillaan, joista kyllä on vara valita! Mua itseäni kiinnostaa kauheasti etenkin Core, Kahvakuula, Pumppi sekä Power Yoga. Toivottavasti syksymmällä mukaan tulee taas jotakin kuntonyrkkeilyn tyyppistä, se oli koulussa ainakin ihan perhanan hauskaa. Suattaapi olla, että nyt kesällä ainakin ulkoilen normaalia enemmän ja korvaan ryhmäliikuntoja lenkeillä.

Tuun aika varmasti kertomaan vielä lisää tässä matkan varrella, mutta tavoite on nyt oikeasti saada tämä kertynyt paino pois. Nyt täytyy vaan saada tuo ruokavalio kuntoon, että jos jollain on antaa hyviä eväsohjeita työpäiviä ajatellen niin niitä otetaan avosylin vastaan! Siis muuta kuin kanaa ja salaattia…

Haha, onhan tässä diilissä teillekin jotain!

Mikäli haluatte liittyä Kuntoportin jäseneksi, kannattaa se tehdä mun kautta laittamalla s-postia osoitteeseen hannamariav (at) hotmail.fi, sillä saat mun kautta liittyessä ilmaisen treenikuukauden tehdessäsi 12kk sopparin!

Tekaisen tästä bannerin tuonne sivupalkkiin joten tarjous on aina voimassa! Samalla muuten kun saatte ilmaisen treenikuukauden, kertyy mullekin tälläinen. Onko siis parempaa, päästään yhdessä treenailemaan kuukausi ilmaiseksi. Nyt täytyy vaan päästä alennusmyynteihin ostamaan parit treenivaatteet, meinaa paidat loppua kesken… Niin ja olishan ne kunnon kengätkin ihan jees, noi sisäpelikengät on hiukan hassut salilla.

Yhteistyössä Kuntoportti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *