Hae
Hannamaria

312 – Blogisynttärit Joliessa

Minä myös ajattelin kantaa korteni kekoon näin mattimyöhäisenä – Toukokuun alussa siis vietettiin Anskun blogisynttäreitä bloggariporukalla yhtenä lauantaisenä päivänä Helsingissä Jolien tiloissa. Synttäreitä vietettiin hyvinvointiteemalla, joka sopi paremmin kuin hyvin Jolien* arvomaailmaan eikä paikka ollut varmasti summamutikassa keksitty 😉

Synttäri-iltana saimme kuulla Karita tykän pienen luennon, käydä punaamassa huulemme huulipunabaarissa sekä testailla erilaisia hyvinvointituotteita juoman ja ruoan muodossa. Saimme lisäksi pienen goodiebagin täynnä Joliella myytäviä tuotteita mukaan.

Kakut tapahtuman toi GreenStreet, joka on erikoistunut ainoastaan raakaherkkuihin, etenkin kakkuihin. Heiltä löytyy myös workshoppeja mikäli on kiinnostunut oppimaan kakkujen tekoa. Tykästyin kyllä todella heidän raakakakkuunsa jota täällä oli tarjolla, voisin joskus kokeilla sitä itsekin. Juomana oli Ruohonjuuresta noudettua Kombucha-juomaa, joka oli aivan mahtavaa, sekä Anskun itse paikalla duunaamaa viherjuomaa.

Joliesta* olen kuullut jo muiden bloggareiden kautta todella paljon ja seuraanhan heitä Instagramissa, mutta itse tilat ja heidän palvelunsa olivat mulle vielä hieman auki. Heidän sivujaan hiukan tutkittua minulle selvisi, että he ovat paljon enemmän kuin luonnonkosmetiikkakauppa sekä -hoitola, heillä nimittäin on oma verkkokauppa, he maahantuovat tuotesarjoja sekä ovat erittäin aktiivisia somessa ja blogin kirjoittamisessa.

Joliellahan on kaksi pistettä Helsingissä, itse kauppa, Jolie shop, sekä Jolie Spa, joka nimensä mukaan on kauneushoitola jossa käytetään tuotteina vain tehokkaita, laadukkaita ja luotettavia ekosertifioituja hoitolasarjoja. Muutamana esimerkkinä mainittakoon Absolution, Patyka sekä Iroisie, joita he myös maahantuovat. Kaikki tämän postauksen kuvat ovat putiikin puolelta, mutta olen melko varma että Spa on sisustettu samalla linjalla ja henkii samaa tunnelmaa.

Synttärit ja kyseinen Hesan reissu oli kokonaisuutena todella antoisa ja mukava – tapasi uusia ihmisiä, näki pari tuttua naamaa ja pääsi tutustumaan uusiin tuotemerkkeihin ja ajatusmaailmaan ihan kunnolla. Mikäli haluatte lukea Anskun postauksen hänen synttäreistään, kannattaa klikata tästä. Kannattaa samalla lukaista mitä muuta Peace&Style-blogilla on annettavana!

6 kommenttia

 1. Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti:

  Kivaa oli palata näihin tunnelmiin, muut postasivat jo aiemmin ja tämä ihana iltapäivä on jo vähän painunut "unholaan". 🙂

 2. Salla N kirjoitti:

  Joliessa myytävät tuotteet ovat aivan ihania! Itse olen päässyt tutustumaan niihin vain nettikaupasta tilailujen kautta, mutta tykkään silti kovasti. Joskus pitäisi päätyä myös itse liikkeeseen käymään, sillä luonnonkosmetiikan saralta mulle on täysin tuntemattomia nuo meikit. Olisi kivaa käydä tutustumassa. Teidän päivä vaikuttaa niin ihanalta tuolla ja varmasti maailman parhaita nuo raakakakut <3

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

 3. Ansku kirjoitti:

  Hei ihanuus! Kiitos tästä! Vitsit miten kauniita kuvia olet onnistunut napsimaan <3

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mietin ensin etten julkaise tätä ollenkaan, tapahtumasta kun periaatteessa on jo niin 'kauan', mutta antaapi mennä niin on mullakin tämä dokumentoitu 🙂

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä! Myökin saatiin goodiebagissa parit tuotteet mukaan ja oon ihan rakastunut niihin! Suosittelen todella liikkeessä käyntiä, se on jo paikkana aivan ihana. Päivä oli kyllä onnistunut kaikin puolin, ei käy kieltäminen! 🙂 Ja raakakakut vei mun kielen, no doubt.

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! Ja kiitoksia sulle päivästä, oli mukava viimeinkin tavata ja tutustua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.