Hae
Hannamaria

322 – Indiedaysin lukijatutkimus + osallistu arvontaan!

Sain Indiedaysilta viestin, jossa kerrottiin mahdollisuudesta teidän, hannamarian lukijoiden, osallistua lukijatutkimukseen. Juttuhan menee niin, että klikkaamalla tästä tai tuosta allaolevasta kuvasta osallistutte tutkimukseen, jossa kysytään mm. mitä haette blogeista niitä lukiessanne, mitä mieltä olette mainostamisesta blogeissa jne. Tutkimukseen osallistuminen vie ainoastaan 5 minuuttia.

https://fi.surveymonkey.com/s/M8MZ675

Tutkimuksen alussa kysytään mistä blogista löysit tämän tutkimuksen ja arvostaisin jos kirjoittaisitte kenttään hannamaria. Saan kaikkien tuohon kohtaan ’hannamaria’ laittaneiden tulokset käyttööni tutkimuksen päätyttyä, joten toivon mahdollisimman monen osallistuvan hannamarian kautta jotta voin kehittää sisältöäni parempaan ja teitä miellyttävämpään suuntaan! 🙂

Niin ja se arvonta! Kyselyn lopussa pyydetään antamaan yhteystiedot jotta voit osallistua kolmen (3) 100€ arvoisen lahjakortin ja 30 kauneustuotepaketin arvontaan! Tutkimuksen voi täyttää niin monen blogin kohdalla kuin haluaa, jolloin samalla pääsee osallistumaan arvontaan niin monesti kuin haluaa.

Vastaamaan pääset tästä!

Postaus ei ole sponsoroitu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.