Hae
Hannamaria

321 – Viikonlopun hamejuttuja

Kyllä, mulla oli päällä hame.En tiedä oonko täällä asiasta kovinkaan suureen ääneen maininnut, mutta on erittäin harvinaista jos mun päällä nähdään mekko, mutta vielä harvinaisempaa on nähdä mun päällä hame. Hametta en ole omistanut yli kymmeneen vuoteen – toisin sanoen siitä lähtien kun vaan mitään muistan.

Tällä asulla mentiin kaksi päivä putkeen ja uskotteko, en saanyt pyydettyä tuota komeampaa osapuolta ottamaan kuvia tästä asusta! Pirhana… Asu oli kuitenkin sen verran ihana, että se aivan varmasti eksyy tulevaisuudessakin päälle ja silloin olen kärppänä kameran kanssa härnäämässä tuota miestä. Hame ja toppi on H&M, villatakki muistaakseni Lindex. Ja ballerinat ihan tuttavallisesti Anttila 😀

Nassukin on ollut erittäin luonnollinen koko viikonlopun – pohjaa ei ole ollut nimeksikään, ainoastaan ripsari, kulmat ja huulet on ehostettu ja tummat silmänaluset peitetty. Iho kiittää kun saa hengittää. Oli todella mukava eilenkin hillua näin kevyessä meikissä vaikka käytiin kuntakierroksella mm. Lievestuoreen paikallisessa, jossa tuo ihanuus lauloi Vanhan holvikirkon sekä Sirpan ja näytti mulle vanhoja kotikulmiaan Haapalassa. Aiemmin lauantaina käväistiin taas pitkästä aikaa Petäjävedellä moikkaamassa porukoita ja Jullin oli ihan pakko päästä paljuun 😀

Perjantaina eksyin rannalle hetken ajaksi Katrin kanssa ennen Amarillon terassia. Mentiin miehekkeen veljen ja kihlatun kanssa päivälliselle tuon jälkeen ja hameessa ei tullut yhtään kuuma – päin vastoin, oli todella ihanan lämmin kesäilta. Saksalainen kaveri valitteli +40 asteen kuumuutta, meillä oli perjantai juuri sopiva.

Kokonaisuutena viikonloppu oli todella ihana, en muuttaisi mitään. Tai no, ainoastaan sen ettei sen olisi tarvinnut loppua niin aikaiseen. Treenailtua tuli ainoastaan alkuviikosta, loppuviikko meni niiden suhteen hiukan hiljaisemmin. Välillä näinkin.

Hyvää viikonalkua!

Ps. Tällä viikolla on muuten hannamarian 2v-synttärit ja ensimmäinen arvonta polkaistaan käyntiin jo heti huomenna! Kannattaa olla koko viikko kuulolla, tulossa on aika mahtavia juttuja 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.