Hae
Hannamaria

324 – Kesälomasuunnitelmia

Mulla alkaa huomisen työpäivän jälkeen ihan oikea, kolmen viikon mittainen KESÄLOMA! Viime vuonna pidin päivän siellä ja päivän täällä, pari viikkoa taisin oikeasti olla poissa ja niistäkin yhden iltapäivän vietin töissä. Viimeisin vuosi on ollut töiden osalta suhteellisen rankka kaikkien uusien bärndiuudistusten ja tuoteportfolioon lisättyjen tuotteiden takia, joten on aika ottaa semilunkisti vähän aikaa. Tällä lomalla aionkin…

… Saada pyörän kuntoon ja fillaroida paikasta toiseen. Nyt kun pyörä on ollut rikkinäisenä muutaman viikon (etukumi menee vaihtoon…) on alkanut jo ketuttaa mennä työmatkat autolla, joten mukava vaihteeksi päästä fillaroimaan mm. salille.

… Käydä parissa palaverissa / pienellä lomareissulla Helsingissä. Etelä-Suomen päätyyn on tarkoitus hurauttaa 20.-21.7. väliseksi ajaksi poikakaverin kanssa – joka toivottavasti saa viihdytettyä itseään sen aikaa kun minä juoksen pää kolmantena jalkana palaverista/lounaalta/kahvilta toiseen.

… Istua rannalla tai laiturin nokassa nauttien (mahdollisesta) auringosta. Tätä en viime kesänä tehnyt juuri ollenkaan, joten otetaan vahinko takaisin. Kavereiden kanssa on kesällä mahtavaa ihan vaan istua rannalla tai satamassa ja olla vaan. Niin ja miksei mukana olla pari siideriä, jäätelöä ja mansikoita.

… Lomailusta huolimatta käydä salilla. Viimeinkin pääsen kokeilemaan aamutunteja, jotka on multa töiden takia jäänyt käymättä ihan kokonaan! Toivotaan että aamuille löytyy hyviä päivänkäynnistystreenejä! Ps. Nyt on ihan mahtava tarjous meneillään 19.7. asti: saat 14vrk maksuttomat treenit ja nämä treenit ei sido sua millään tavalla jäsenyyteen! Infotkaa vaan että ootte tulleet mun kautta (tai jos haluaette niin s-postia osoitteeseen hannamariav (at) hotmail.fi). Mun kautta lisäksi kuukausihinta on 55€/kk, kun se normaalisti on lähemmäs 69,90€. Infoa miten saat treenit tuohon hintaan (+ ilmaisen treenikuukauden!), löytyy täältä!

… Toivottavasti tehdä pieni reissu Tuuriin ja Ähtäriin poikakaverin kanssa. Voitteko uskoa, toinen on ikänsä asunut Jyväskylän suunnalla eikä ole koskaan käynyt Ähtärissä! Eikä Tuurissakaan kuulema kovin moneen kertaan… Nyt otetaan vahinko takaisin kun näyttää siltä, että Korkeasaareen ei Hesareissulla keretä.

… Saada ruokapöytä & pinnatuoliprokkis edistymään. Ostin tuossa vähän aikaa sitten käytettynä puisen ruokapöytäsetin, jonka haluaisin maalata todella söpösti joko valkoisella mintunväristen yksityiskohtien kanssa, tai sitten kokonaan vaaleansiniseksi. Täytyy katsella mitä mieltä toinen osapuoli on, päädytäänkö ihan perus valkoiseen.

… Saada portfolio valmiiksi. Tiedetään tiedetään, lomalla ei pitäisi ajatella työjuttuja mutta se on vaan pakko. Viikot menee siihen tahtiin että jos en sitä nyt lomalla tee, en saa tätä koskaan julki. Ja se kun tuntuu olevan viikko viikolta vaan tärkeämpi näiden freelancer-hommien takia!

Mites teidän lomasuunnitelmat?
PS. Muistakaas käydä osallistumassa Glitterin synttäriarvontaan, huomenna julkaistaan lisää synttärijuttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *