Hae
Hannamaria

327 – Lomapäivä Tuurissa ja Ähtäri Zoo:ssa

Mulla on loma alkanut hyvin – oon saanut varattua ensi viikon Hesareissulle matkat sekä hotellin, maanataina otin lunkisti ja eilen käytiin miehekkeen kanssa pyörähtämässä Tuurissa sekä Ähtäri Zoossa. Ostoksia ei suuresti tullut tehty, mutta reissu on silti aina kiva käydä heittämässä ja kun tällä kertaa siihen sai yhdistettyä visiitin matkan varrella olleeseen, luonnonläheiseen eläintarhaan oli reissu todella mukava.

Tuurissa meikkipuolella on mahtavaa se, että sieltä tekee löytöjä merkeistä/kausituotteista, joita ei enää muualta saa. Tuurissa taitaa olla Suomen ainoat W7-tuotteet, jonka Absolute Lashes-mascaran kotiutin eilen (oonko muuten ainut jolle tulee tästä pakkauksesta Benefitin they’re real! -mascarat mieleen!?). Mukaan lähti lisäksi Lumenen ’vanhasta’ mallistosta Wild Rose kosteuttava huulipuna sävyssä 15 Pilvet, joka on todella ihana ja kosteuttava, hiukan pinkahtava nude arkipuna. Päätyy varmasti laukkuun ja käyttöön! Lisäksi ostin testiin Lumenen 2in1 kuorivan suihkugeelin, jota en vielä testannut mutta joka tuoksuu aivan upealle.

Parasta Ähtärissä on kyllä se, että se on oikeasti luonnon keskellä. Korkeasaaressa taas on hiukan enemmän variaatiota lajien suhteen ja onhan se hiukan isompi, mutta Ähtärissä pääsee oikean luonnon keskelle näkemään suurimmaksi osaksi sellaisiakin eläimiä, joita näkyy muutenkin Suomessa. Toki mitään Lumileopardia tai Pikkupandaa ei täällä oikeasti näy, mutta you get the point.

Kuvia tuli räpsittyä vain pari hassua kappaletta, mutta reissu oli sitäkin antoisampi. Törmättiin lisäksi pariin Jullin tuttuun, jotka oli lapsineen kanssa kiertämässä 3km lenkkiä ympäri puiston. Sää suosi kyllä oikein urakalla ja porukkaa olikin hurjasti. Enimmäkseenhän Ähtäri on tarkoitettu lapsiperheille, mutta kyllä siitä tälläinen lapseton 20+ pariskuntakin sai iloa irti – raikasta ilmaa ja onhan nuo elukat niin söpöjä 😀

Loma on siis alkanut suhteellisen hyvin ja sitä on jäljellä vielä oikein urakalla. Kuten sanoin, en aio kovinkaan paljoa ressiä ottaa tekemisen suhteen – jos tuntuu siltä että katson Netflixiä koko päivän, sitten katson sitä koko päivän. Jos taas tuntuu että aloitan paria prokkista, sitten aloitan paria prokkista. Niin ja Glitter-arvonta on muuten päättynyt, arvon voittajan tässä lähipäivinä!

Ps. Tietääkö kukaan mitään hyvää sivua / blogia, jossa voi tutustua Scrapbookkaukseen ja saisi hyviä ideoita? Pieni sivuprokkis olisi tästäkin kiva saada aikaan, materiaalia kun voisi blogistakin ottaa suht. paljon!

Oletteko te jo lomalla?

2 kommenttia

  1. Jonna H. kirjoitti:

    Ähtäri. <3 Pienenä tuli käytyä joka kesä, sain valita Ähtäri vai Särkänniemi, valitsin aina Ähtärin. Vasta vähän vanhempana innostuin myös Särkänniemestä. 😀

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Huvipuistot ei ole mua varten – en oo koskaan tykännyt käydä laitteissa, joten jos mun olisi pitänyt valita olisin tehty samoin kuin sinä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.