Hae
Hannamaria

332 – Loma tähän mennessä

Tänään pyörähti käyntiin viimeinen kesälomaviikko, apua! Ennen loman alkua tein hiukan listaa mitä olisi ihana lomalla tehdä ja suuri osa tästä onkin tullut jo koettua. Lomallani olen siis…

Saanut pyörän kuntoon ja fillaroinut kelin suosiessa paikasta toiseen. Työkaveri kävi pyörän laittamassa kuosiin, toisin sanoen vaihtamassa eturenkaan kumit, joten olen päässyt mm. salille pyöröilemään. On muuten todella hyvä alkulämppä, täytyy sanoa! Töihin palatessa pääsen taas fillaroimaan sinne ja takaisin, JES!

Käynyt puntilla ja ryhmäliikunnoissa melko hyvin. Eka lomaviikko meni aika lomaillessa, jolloin tuli käytä Kuntoportilla (jonne teillä on muuten tuon linkin takaa mahis saada kahden viikon ilmaiset treenit, jotka ei sitouta teitä mihinkään!) vaan kerran, mutta ennen sitä ja toisella lomaviikolla kävin jo neljästi erilaisissa lajeissa ja ihan perus puntilla. Lomalla on todella hyvin aikaa sijoittaa liikunta päivän ohjelmaan. Paino ei vielä ihan hirveästi ole tippunut, mutta olo on parempi ja kunto on parantunut taas huomattavasti. Ps. Värikoodit kohallaan reenikamoissa! 😀

Tehnyt hiukan freelancer-hommia ja työskennellyt portfolion kanssa. Tämä ei välttämättä kuulunut mun suunnitelmiin ’virallisesti’, mutta takaraivossa se koko ajan jyskyttää. Sainkin useamman bannerin tilauksen alkulomasta ja viikonloppuna tuli vielä kysely valokuvausprokkiksesta! Portfolio olisi tarkoitus tämän viikon aikaan saada tehtyä julkaisukuntoon.

… Tehnyt reissun Tuuriin sekä Ähtäriin toisen puolikkaan kanssa. Oli mukava tehdä pieni päiväreissu (meidän eka reissu muuten!) ja irtiotto muualla, virkisti kummasti. Tuurista tarttui parit ostokset mukaan, joihin olen ollut tosi tyytyväinen ja Ähtärissä törmättiin Jullin tuttuihin. Oli kuulema kiva reissu, mission complete!

…. Kävästiin myös Helsingissä parissa palaverissa ja lomailemassa. Istuttiin Chaplinin terassilla, syötiin hyvin, nukuttiin Sokos Hotel Aleksanterissa Punavuoren kupeessa, käveltiin ja nautittiin olosta. Niin ja nappasin pari juttua Tigeriltä mukaan, ootan jo että pääsen opiskelemaan ja ostamaan kaikki opiskelukamat tuolta!! Mulla oli myös pari palaveria, josta yksi ikäväkseni peruuntui. Olipahan aikaa relata hiukan enemmän. Näistä jutuista lisää syksymmällä!

Loma on ollut siis todella mukava, ainut mitä vielä on tehtävänä on saada ruokapöydän ja pinnatuolien kunnostus edistymään jotta saadaan uusi ihana ruokapöytä ja tuolit! Sitten olisi alustaa jolla kuvata, joten pitää todella saada tämä tehtyä! Rannalla istuminen ja piknikillä käyminen ei tähän lomaan ole kuulunut, mutta se ei mua toisaalta harmita – en oo koskaan ollut rannallaloikoilijatyyppiä, joten tälläinen  kylmempi kesä ei mua niin haittaa tällein välistä. Kesäkuntoon kesäksi 2020, silloin saa luvan olla lämmin keli!

Kiinnostaisiko teitä muuten lomapäivä mun kanssa -postaus? Sellanen vois olla ihan jees toteuttaa!

Tänään on vuorossa asunnon imurointi ja raivaaminen, ei ole sen eteen tullut viikonloppuna tehtyä _mitään_. Lisäksi ajattelin pyöräillä Palokkaan ja käydä tuhlaamassa mun 50€ lahjakortin Kodin 1:een mm. suihkuverhon muodossa. Wish me luck että kaikki mahtuu reppuun! 😀

Aktiivista maanantaita!

6 kommenttia

 1. Janet kirjoitti:

  Oi, sä oot ollut aikaansaava lomalla 🙂 Mun on kans pakko tarkistaa pyörän kunto. Ei mitään tietoa miten se jakselee 😀

 2. Jonna H. kirjoitti:

  Ehdottomasti kiinnostaa lomapäivä -postaus!

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tuntuu että hirveästi on tullut tehtyä ja toisaalta ei ole tullut tehtyä mitään! 😀 Pyörän kunto on tosissaan hyvä testata ennenkö lähtee ajelulle, nimimerkillä mulla oli takapyörän vanne ihan soikea ennen huoltoa… 😀

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  No sittenhän sellaisen väsään! 😀 Toivotaan että saan siitä jokseenkin mielenkiintoisen!

 5. Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti:

  Kuulostaa hyvältä! Mekin käytiin juuri Tuurissa ja Ähtärissä. 🙂 Kivaa vikaa lomaviikkoa!

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia, siitä onkin otettu nyt kaikki irti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *