Hae
Hannamaria

334 – Lomapäivä mun kanssa

Vaikka tänä aamuna koittikin lomalta paluu takaisin sorvin ääreen, palaan silti hetkeksi takaisin lomalle – ainakin ajatuksissani. Tällä hetkellä tuntuu etten osaa kirjoittaa, shokki päättyvästä lomasta ja viimeisen lomapäivän masis/sunnuntaimasis tuntuu vievän viimeisetkin järjen hivenet. Silti, palataan yhteen lomapäivään viimeiseltä lomaviikolta:

Jokainen hyvä päivä alkaa aina aamupalalla. Tai itse asiassa nukkumalla ainakin yhdeksään asti, joka tuli viimeisen kahden viikon aikana toteutettua päivittäin. Mies menee töihin vasta puolilta päivin, joten saatiin rauhassa nukkua joka ikinen aamu. Aamupalan lomassa oli kahvia, kainaloonkäpertymistä ja mitä ikinä sattui televisiosta tulemaan – yleensä Amerikan Suurinta pudottajaa.

Kun on mieheke saatu turvallisesti töihin pusujen kera, on mun pienen datahetken aika. Yleensä tarkistan blogin ja mikäli tuntui siltä, kirjoittelin hiukan. Tuona aamuna/päivänä keskityin kuitenkin tarkastelemaan ja pistämään blogin sivupalkin bannerimainoksia kuntoon ja lukemaan liudan mun lemppariblogien uusia päivityksiä.

Kun saan kammettua itseni ylös sohvan mutkasta, on aika inhimillistäytyä, eli laittaa tukka kuosiin, ripsiin hiukan ripsaria, tehdä kulmat ja peittää tummat silmänaluset. Haluaisitteko muuten nähdä mun kesäarkimeikin videolla?! Se on erittäin simppeli ja nopea tehdä, mutta silti piristää kummasti!

Aamut meni lomalla suhteellisen samaa rataa, mutta iltapäivät olikin sitten erilaisia. Tuona päivänä kuitenkin pikaisen laittautumisen jälkeen laittelin kamat kasaan eli pakkasin reppuun salivaatteet, lompakon ja avaimet samalla kun lämmittelin mun ruokaa – päivän ohjelmaan kuului sali, puhelimen haku huollosta sekä värimallien haku projektia varten.

Ruokana oli tuona päivänä makaroonilootaa suuren salaattimäärän kera, sekä vähän lisää vettä. Niin ja jälkkärikahvit tottakai.

Salilla oli vuorossa ihan perus kuntosalireeni, joka ei millään meinannut luistaa. En tiedä mistä johtui, pyöräily salille ei ole niin rankka reissu ettei sen jälkeen jaksaisi tehdä mittään ja nesteytyskin oli päivän aikaan ollut kunnossa. Joinain päivinä se ei vaan kulje eikä sille voi mittään. Voisin hiukan kokemuksia tuosta nykyisestä saliohjelmasta sekä sen tehoavuudesta kirjoitella tässä lähiaikoina.

Salin jälkeen (oli muuten kesän ainut aurinkoinen päivä ja sen huomasi kaupungilla – paikka oli ihan tupaten täynnä jo kolmen aikaan ja pyöräily ihan mahdotonta keskustan alueella!) suuntasin nokan kohti kotia ja nappasin K-Raudasta suuren määrän kalustemaalivärimalleja sekä pari vihkosta, joka kertoo oikeista välineistä ja joissa on hiukan lisää malleja. Päädyttiin pöytään ja tuoleihin valitsemaan oikein ihanat värit, olen aika innoissani siitä että saan viimeinkin kunnollisen kuvausalustan!! 😀

Kotiin päästyäni käväisin suihkussa, jonka jälkeen lösähdin sohvalle ja katselin töllöä/datailin loppuillan. Jossain vaiheessa tein iltapalaa eli riisikakkuja, joihin päälle laitoin salaattia, kalkkunaleikettä sekä kurkkua aromatin kanssa. Nam! Mieheke tuli kotiin ja oli hiukan kärttyinen huonon työpäivän takia, joten oli omissa oloissaan ja sain illan itselleni. Nukkumaan mentiin yhdentoista maissa, oli ihana käpertyä taas toisen kainaloon kun tiesi ettei tarvitse herätä liian aikaisin.

Huomenna, tai itse asiassa tänään, tuleehan tämä postaus julki vasta maanantaina, voi olla väsymys suuri ja päänsärky viedä voiton iltapäivällä. Toivotaan että ensimmäinen työpäivä ei silti mua tapa, on nimittäin sen verran kivoja juttuja vielä suunniteltavana illalla!

Hyvää alkavaa viikkoa ja tsemppiä lomalta palaaville!

4 kommenttia

 1. Janet kirjoitti:

  Ihana lomapäivä 🙂 Mä en ehtinyt datailemaan kuin muutamana hassuna päivänä. No sä tiedät, remontti 😛
  Mut hyvää alkanutta työviikkoa ja arkea. Tästä se taas lähtee ♥

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Remontti vie! 😀 Sitä samaa sinne, eiköhän tää taas tästä kun saa arjenmutkasta kiinni 🙂

 3. Tiia / Littlebigthings kirjoitti:

  Hauskoja värivaihtoehtoja sulla projektiin! 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä ;D Ideana olisi noita värejä nyt etenkin vasten syksyä saada hiukan lisää sisustukseen, pikku hiljaa kun on hetken asunut tässä uudessa kodissa saa inspiksen sisustaa ja näkee mille täytyy tehdä mitäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.