Hae
Hannamaria

335 – Portfolio: Sneakpeak

Ajattelin aloittaa ihan uuden postaussarjan esitelläkseni hiukan toistakin puolta itsestäni – sitä graafista taitoa ja markkinointihörhöyttä, joka kulkee mun mukana päivittäin niin päivätyössä kuin kotiinkin freelancer-hommien puolesta. Kerronkin alkuun hiukan opinnoistani ja työstäni, sitten päästään ensimmäisen Portfolio-työn esittelyyn.

Opiskelin amiksessa graafista suunnittelua, medianlukutaitoa, markkinointia, valokuvausta html/wordpress/tietokantajuttuja ja erilaisia painotekniikoita kolme vuotta, jota ennen olin tehnyt nollasta ja päivittänyt jo 3 nettisivustoa. Nyt olen tehnyt graafisen-/media-alan parissa töitä liki kolme vuotta ja loppua ei toivottavasti näy. Tällä hetkellä opiskelen lisäksi työn lomassa Markkinointiassistentiksi.

Päivätyöni ohella olen pitkään jo haaveillut omasta portfoliosta, mutta se on aina jäänyt ajatuksen asteelle – nyt se on melkein julkaisukelpoinen ja linkitän sen varmasti tännekin sivun auetessa (puuttuu enään muutamat työnäytteet, miten niiden sinne saanti voikin olla niin hankalaa!). Alla kuitenkin jo pieni sneakpeak 😉

Minulta voi siis tilata niin bannerit, valokuvauskeikat, printti- ja digituotteet (esitteet, käyntikortit, julisteet jne), yrittäjien/yksyityshenkilöiden/pk-yritysten nettisivut ja verkkokaupat (pohjana esim. WordPress), sisällöntuotannonpalveluja (erinäiset SoMe-kanavat, blogit jne) sekä pieniä käännös-/kielenhuoltopalveluja Suomesta Englanniksi.

Haaveissani on saada lisää kokemusta markkinoinnin alalta ja toivottavasti työllistyä kyseisen alan pariin, joko sisällöntuotantoon, analysointipuolelle tai johonkin muuhun. Myöskin PR kiinnostaa, joten katsotaan minne elämä vie. Nyt suoritan kuitenkin Mark. Assarin tutkinnon loppuun päivätyöni ohella ja teen niin paljon freelancer-hommia kuin vain pystyn!

—————————-

Itse asiassa kun tästä postauksesta tuli näin pitkä jo valmiiksi, jätän Greatdaysin bannereiden esittelyn toiseen kertaan. Esimakua saatte kuitenkin jo tuolta blogin oikeasta sivupalkista kun skrollaatte sivua alas, sieltä löytyy yksi kyseisen projektin bannereista 😉 Itse asiassa tilaamalla tuota kautta tuette tämän blogin toimintaa ja sama koskee muitakin blogissa olevien verkkokauppojen bannereita!

Toivotaan että saan portfolion vielä tämän viikon puolella tai viimeistään ensi viikolla julki, olisi ihana päästä jakamaan teidänkin kanssa näitä graafisen puolen juttuja 🙂

Toivotteko näkevänne ja kuulevanne lisää ’työjuttuja’ blogin puolella?

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Paljon ottasit maksua, jos suunnittelisit blogiini bannerin tai koko ulkoasun?

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Pistäs viestiä osoitteeseen hannamariav (at) hotmail.fi ja katsellaan tarkemmin! 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  Laitoin sinulle sähköpostia, saattoi mennä roskapostiin, kun tämä sähköposti ruukaa sinne lähettää.

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ei mennyt, ihan oikein tuli. Vastailen tämän päivän aikaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.