Hae
Hannamaria

345 – Lately

Viimeaikoina olen…

… tutustunut syksyn uutuuksiin. Sain blogin kautta muutamat syysuutuudet niin Lumenelta, kuin parilta muultakin merkiltä ja ai että kun rakastuin varsinkin näihin! Sävyt on juuri passelit syksyyn ja etenkin nämä Lumenen punat on sellaisia, että ne kosteuttavat todella tehokkaasti ja pysyvät huulilla arkikäytössä ilman rajauksia ja pohjustuksia.

… käynyt Oriflamen koulutuksessa. Juu, Oriflamen konsultti tässä hei! Lauantai meni päiväosaltaan siis Cumulus Jyväskylän Jämsä-kabinetissa istuen ja uutta opiskellen. Listalla oli Beauty Academyn Ihonhoito 1&2, Meikki- sekä vartalonhoitokurssit. Paketti oli tiivis ja osa varmasti meni harakoille noin tiiviissä tahdissa, mutta jotain jäi onkeen silti.


… käynyt Kemuilemassa. Viime viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina, täällä Jyväskylässä järjestettiin Keskimaan Musiikkijuhlat, eli Kemut. Perjantaina oli vuorossa nuorelle kansalle suunnattu Sunset Park, jossa soiteltiin EDMmää sun muuta jytämusaa. Lauantai oli suunnattu hiukan vanhemmalle kansalle, olihan esiintyjinä Lauri Tähkä (…), Kaija Koo sekä Eppu Normaali.

Mulle ei ole kesää ilman Eppuja. Se on sellainen, joka pitää vähintään kerran kesässä nähdä. Tänä vuonna meni tiukoille, mutta keikalle pääsin! Niin ja fun fact Kaija Koohon liittye; mulla on kuulema superpikkusena ollut hänen nimmarinsa käsivarressa 😀

… Ihaillut meidän uutta ruokaryhmää. Saatiin se viimeinkin kotiin jo vähän aikaa sitten ja olen ollut aika happy tämän kanssa – kirkasti meidän huushollia toden teolla. Ekan osan tästä kunnostusprokkiksesta voi käydä lukemassa täältä, toinen osa ja viimeiset kunnon valmiit kuvat tulevan myöhemmin.

… Koittanut selvitä töistä. Hommaa riittää, mutta selkä ei meinaa antaa periksi. Menin viime maanantaina pitkästä aikaa käymään ryhmäliikunnoissa BootyFitissä ja taisin unohtaa lämmitellä kunnolla, tai sitten remmoin liikaa, mutta siitä lähtien on alaselkä ollut todella ärtynyt. Välillä tekee tiukkaa kävellä tai seisoa kivun takia, eikä normaali burana vie kaikkea kipua pois. Selällään olo ja jalkojen penkin päälle nosto helpottaa, mutta sitäkään ei työpäivän aikana voi tehdä. Toivon että tämä tästä rauhoittuu, jos ei niin on pakko varata aika lääkäriin. Tahdon takaisin salille!

Mites teillä lately?

8 kommenttia

 1. Jonna H. kirjoitti:

  Aivan ihana ruokaryhmä, toi tuolien väri! <3

 2. Marianne kirjoitti:

  Voi ei miten suloinen tuo ruokailuryhmä!!

 3. mrs Finland kirjoitti:

  Hienot tulivat noista pöydistä ja tuoleista!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sanopa muuta, rakastuin tohon väriin kanssa! 🙂

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitos! 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä, vaikka mieltä kaihertavia valuma-/epätasaisuuskohtia niistä löytyy vieläkin 😉

 7. Marianne kirjoitti:

  Heii taisit kysellä jokin aika sitten mun kirppistely vaatteita, laukkuja ym 🙂 Nyt niitä voi käydä kurkkaamassa täältä:

  https://www.facebook.com/groups/110791995739196/permalink/527746720710386/

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mahtia, danke! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.