Hae
Hannamaria

354 – Urheiluvarusteiden päivitystä

Olen nyt alkusyksyn päässyt lorvimaan oikein kunnolla tuosta liikunnasta – en ole pyöräillyt töihin ikuisuuksiin ja salilla käynti on jäänyt siihen max. 2 kertaan viikossa. En voi syyttää muuta kuin väsymystä ja kiirettä, sekä puhdasta laiskuutta. VoimaMinä -valmennus on myös pyörähtänyt käyntiin ihan hyvällä mallilla, kohtahan se jo loppuukin!

Etsinkin taas motivaatiota vaate- ja varustepuolelta. Tällä hetkellä salikamoissa mua eniten ahdistaa mun housut sekä kengät – kengät on pelikengät, joten ei yhtään sporttisen näköiset eikä anna sitä tukea, mitä salitreeni vaatii ja housut nyt vaan on huonot, eli ei pysy yläällä ja toiset on ihan liian löysät. Keräsinkin kollaasiin parit ihanat vaihtoehdot näiden ongelmien taltuttamiseksi.

1. Reebok treenikengät 49,90€ – Stadium / 2. Nike Dual 39,90€ – Stadium / 3. Adidas housut 39,90€ – Stadium / 4. Asics Gel Flow -kengät 59,90€ – Zalando / 5. Adidas Performance TECHFIT trikoot 34,94€ – Zalando / 6. GAP trikoot 34,95€ – Zalando / 7. Adidas Performance 24,95€ – Zalando / 8. Puma urheilucaprit 34,95 – Zalando

Hirveän kalliita kenkiä en halua ostaa, mutta en myöskään niitä aivan halvimpia ja huonoimpia. Jalkani ovat kuitenkin sen verran hankalat, että huonot kengät tekevät niille heti hallaa. Sama on housuissa – maksan mielelläni sen 10-20€ enemmän jos saan kunnon treenihousut, joita ei tarvitse koko ajan olla nostelemassa. Zalandolta löytyi todella hyvät vaihtoehdot niin normaalihintaisista vaatteista kuin tarjoustuotteistakin.

Kenkien metsästykseen paras valikoima löytyy yleensä Stadiumilta. Sieltä on niin mun juoksu- kuin sisäpelikengätkin ostettu ja palvelu ainakin Jyväskylän liikkeessä on aina ollut erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä. Eikä ole katsottu pahalla vaikka tälläinen pullukampikin ihminen on reenivaatteita etsinyt 😀 Heillä on myös paljon hyviä tarjouksia.

Mistä te ostatte treenivarusteenne?

Ps. HOX Jyväskylä! Nyt viikonloppuna on taas Ween Maan Wiljaa XXII, jossa itse aion lauantaina pyörähtää! Niin ja Toivolan Vanhalta Pihalla on 18.-20.9. Hansapiha, jossa kannattaa käydä tsekkaamassa keskiaikaista kulttuuria.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

3 kommenttia

 1. Tiia / Littlebigthings kirjoitti:

  Treenivaatepäivitystä tosissaan kaivattas täälläkin. Pihiys vaan iskee, sikakallista! 😛

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  No todellakin iskee, itse metsästän hyviä treenivaatteita aina alesta! ;D

 3. Anonymous kirjoitti:

  Seuraan Bloglovinissa ja Instagramissa, eli kahdella arvalla mukana! 🙂

  suvi.taipale@pp.inet.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.