Hae
Hannamaria

361 – Sisustusinspiraatiota: Maalaisromanttinen yksiö by JVA

Viime lauantaina minulla oli ilo osallistua Jyväskylän Vuokra-asuntojen, tuttavallisemmin JVA:n, bloggaajatapahtumaan, jossa tutustuttiin kahteen ihanaan, juuri remontoituun vuokra-asuntoon. Meitä bloggaajia oli noin 10 hengen ryhmä matkassa, kaikki Jyväskylän alueelta – bloggarit kokosi yhteen JKL-BLOGIT. Kohteita oli kaksi, joista tässä ensimmäinen. Molemmat asunnot ovat osa #kurkkaakotiin -kampanjaa, jossa halutaan tehdä vuokralla asumisesta hiukan mukavampaa.

Hauska pieni fakta: Juuri aiemmin tuolla viikolla oltiin Jullin kanssa ajettu näiden Kypärämäessä sijaitsevien vanhojen kerrostalojen ohitse ja suureen ääneen puhuin miten ihanaa olisi päästä katsomaan näitä asuntoja sisältä. Ja miten kävikään, yhteen näistä sitten pääsinkin tutustumaan!

Keittiö oli aivan upea ja olisin koko tämän setin voinut ottaa meille vaikka heti! Etenkin tuo tapetti hurmasi mut, samoin tämä maalaisromanttinen keittiö muutenkin. Itse keittiötasot ja kaapit muistuttivat paljon edellisen asuntoni kaapistoa ja tuli muutenkin heti todella kotoisa olo räsymattojen puolesta.

Päästyämme asuntoon oli meitä vastassa tosiaan Rauha Varma, joka ystävänsä kanssa piti meille melkoisen shown samalla esitellen hiukan asuntoa. Rauha ystävineen oli osa Inprovisaatioteatteri JOO!:ta, jolta molempien kohteiden esitykset tulivat. Heitä oli kiva seurata, sillä aiheet ja puheet tuli niin luontevasti ja toisesta kohteesta ei meinannut huomata ollenkaan, oliko pari oikea vai improsivatko he vain 😀

Ps. Tällänen peilipöytä ois aivan unelma, mun nykynen on tänne olkkarin ainoaan vapaaseen nurkkaan just liian iso 🙁

Tämä matkalaukkuidea mua kiehtoo todella suuresti! Jos tässä meidän asunnossa olisi yhtään enempää tilaa, keräisin ehdottomasti näin monta arkkua ja pinoaisin ne samalla tavalla meidän olkkariin!

Olkkariin valittu taulu oli aika villi, mutta toimi! Ja oli ihanaa kun sohva ei ollut sellainen perinteinen harmaa tai musta, vaan siihenkin oli uskallettu valita väriä. Sohvapöydän virkaa toimitti vanha pirtinpödän penkki, jollaisia itse satun rakastamaan.

Tämän asunnon parhaat vinkit:

  • Yhdistä uutta ja vanhaa: modernit ja vanhat kalusteet yhdessä tekevät asunnosta tyylikkään
  • Käytä rohkeasti värejä seinissä – tapetoi yksi tai kaksi seinää upealla tapetilla ja maalaa loput erikoisella, kuten vaikka vaaleanpunaisella, värillä
  • Pienessä asunnnossa on hyvä ja helppo käyttää tilanjakajia esimerkiksi pienen makuukammarin rajaamiseen. Myös vaatekaappi on hyvä tilanjakaja.

Asuntoesittelyt toteuttivat yhteystyössä Jyväskylän vuokra-asunnot, Kodin 1, Inspiraatioteatteri JOO!, JKL-BLOGIT, Viherlandia, SPR-Kirppisja Sisustuskärpänen

Nyt palaan jälleen sohvan mutkaan makoilemaan ja sairastamaan, kerkesin töissä käydä kääntymässä n. 1,5 tunnin ajan ja totesin että flunssa vie voiton. Päivän aikaan olo on heilahdellut ylös ja alas, puoli tuntia ollen parempi ja sitten taas romathaen. Eiköhän tämä tästä!

Ihanaa viikonloppua kaikki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.