Hae
Hannamaria

357 – Eräs syyskuinen sumuaamu + muita höpinöitä

Aattelin tulla jakamaan parit kansion uumeniin hautautuneet kuvat eräältä lauantai-aamulta, jollon seiskan aikaan herätessäni oli erittäin raikas ja sumuinen keli. Tuona aamuna mies tuli n. puoli kuuden aikaan kotiin aamulla kaupungilta, kävellen kuulema (?!) ja herätti, jonka jälkeen en enää kunnolla saanutkaan unta. Päätin nousta ja kun katsoin yläkerran ikkunasta ulos (meillähän on siis kaksi kerrosta tässä asunnossa, makkari alakerrassa maan alla), oli näky aika ihana ja tuli tunne, että on päästävä pienelle happihyppelylle.

Eteensä ei nähnyt juuri ollenkaan ja ilma oli ihanan kirpsakka. Kunnon lenkkiä en tehnyt, juuri sen verran kävin Jyväsjärven rannalla että happea ja muutamat kuvat sain. Melkein tunti siinä kuotenkin vierähti. Samalla kävellessäni pois nappasin muutamat kasvit matkaan ja niiden kanssa samana aamuna kuvasinkin nämä kuvat.

Kuten osa on saattanut huomata, ns. ’kunnon postaukset’ ovat loistaneet poissaolollaan. Toki on kollaasia Natural Goods Companyn syysalesta ja messulippuja jaossa kahdelle onnekkaalle, mutta sellaiset elämästä kertovat postaukset ovat jääneet hiukan vähemmälle nyt viimeisen parin kolmen viiikon aikana. Viimeisin edes vähältä liippaava lifestyle-postaus oli Ween Maan Wiljasta kertova postaus.

Meille on tullut mm. uusi matto, joka muutti olkkarin lookin ihan heti. Myöskin Iittalan vaasi on löytänyt oman paikkansa hyllyltä, tätäkään en ole esitellyt. Normaali arki on vienyt mennessään töineen kaikkineen, viime viikolla oli ympäri Eurooppaa asuvat myyjät käymässä Suomessa ja aika meni heidän kanssaan. Meikkijutuissa laahaan jäljessä, pitäisi saada valokamat jotta saisi talvellakin kuvattua vielä arki-iltoinakin eikä viikonloppuisin tarvitsisi linnoittautua luonnonvalon perässä kotiin.

Käänsin justiin olkkarin verhon kiinni ja ihmettelin että olipa tullut nopeasti pimeä, kerkesin puoli tuntia istua tässä koneen ääressä katsomatta ulos. Mies siihen tokaisi, että eilen oli syyspäiväntasaus ja yö on tästä lähtien pidempi kuin päivä. Täytyy kaivaa D-vitamiinit kehiin.

Haaveissa olisi myös matka. Mietittiin ensin Irlantia uuden vuoden ajalle, mutta tällä hetkellä taidetaan päätyä etsimään jotakin muuta – vaikka äkkilähtöä lähempänä tai mahdollisesti pientä mökkiä pohjoisesta. Ideoita uuden vuoden juhlintaan otetaan siis vastaan niitäkin.

Täytyy alkaa kirjoittamaan hiukan avoimemmin omasta elämästäkin kaiken tämän kauneusjutun ja alennus- & tapahtumavinkkien yhteydessä. Olen hiukan kaivannut tätä vapaasti kirjoittamista,ilman aihetta, ilman sitä punaista lankaa kulkemista ja ainaista faktojen tarkistamista. Tykkään siitäkin, mutta tälläinen on välillä ihan mukavaa.

Viikonloppuna lauantaina on täällä Jvyäskylässä bloggaajatapahtuma, jonka jälkeen vanhan kaverin synttäripippalot. Sunnuntain otan rennosti keskittyen mm. blogiin, kuten sanoin niin etenkin meikkijuttuja on rästissä jonkin verran ja tahdon jo julkaista ne ja jakaa parit upeat vinkit teidän kanssa! 🙂 Hyvää viikonloppua siis kaikki!

Miten teidän viikonloppu menee?

2 kommenttia

  1. Tiia / Littlebigthings kirjoitti:

    Maisemista päätellen taidetaan asua aika lähekkäin 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Oon itse asiassa miettinyt tätä, jostakin mulle on jäänyt sellainen mielikuva että asut jossakin tässä samalla alueella tai ainakin melko lähellä. En sitten tiedä että mistä se on tullut 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.