Hae
Hannamaria

359 – PORTFOLIO: Henkilökuvausta miljöössä

Aloitetaan maanantai kevyesti, oli sellaista haipakkaa, positiivista tosin, koko viikonloppu että on ihana päästä töihin lepäämään… Heinäkuussa muhun otti yhteyttä ihana Anne, opiskelija täältä Jyväskylästä, joka tarvitsisi kuvia mm. työnhakuun ja erilaisia hiukan asiallisempia dokumentteja varten. Kuvaukset haluttiin järkätä miljöössä, jotta niistä ei tule liian viralliset.

Anne itse ei valinnut tätä yllä olevaa kuvaa itselleen ollenkaan, mutta mielestäni tämä on ehdottomasti hänestä paras otettu kuva. Muutkin onnistui todella hyvin (ja on täällä Jyväskylässäkin yllättävän kivoja taustoja joita vasten kuvata!), mutta tämä on mun ehdoton lemppari.

En osaa näistä Annen valitsemista kuvista nimetä mun lempparia, kaikissa on jotakin hyvää! Itse tottakai keskityn vain niihin pieniin yksityiskohtiin jotka olisi voinut kuvaustilanteessa tehdä / valita toisin, mutta kivat kuvat saatiin silti aikaiseksi.

Lisää kuvia löytyy mun portfolion, hannamaria design, puolelta. Sieltä löytyy yhteydenottolomake mikäli joku kaipaa valokuvaajaa niin henkilökuviin kuin juhliinkin (toki yhteyttä saa ottaa myös s-postiin hannamariav at hotmail.fi). Studiossa otettuja henkilökuvia en tee, ei ole sellaiseen resursseja ;D Portfoliosta löytyy myös osa mun graafisista töistä, suurin osa on silti lisäämättä.

Hyvää viikonalkua!

4 kommenttia

 1. ilona kirjoitti:

  Tosi kivoja kuvia! Ite tykkään eniten noista keskimmäisistä 🙂

  http://onrooftop.blogspot.fi/

 2. Jonna H. kirjoitti:

  Tosi kivoja kuvia olet ottanut. 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ne on kanssa mun suosikkikuvia, etenkin tuo vasemmanpuoleinen!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *