Hae
Hannamaria

366 – The Jaclyn Hill fall favorites tag

Monen, tai ainakin parin, muun bloggarin tavoin ajattelin näin syksyn kunniaksi toteuttaa Jaclyn Hillin luoman fall favorites tagin, eli syksyn suosikit -tagin. Heille jotka eivät tiedä, Jaclyn Hill on on aivan äärettömän kaunis ja suosittu kauneus-tubettaja jolla on yli 2,3 miljoonaa seuraajaa jo pelkästään Youtubessa.

Favorite Candle

En ole hirveä kynttiläihminen. En voi sietää jos esimerkiksi ravintolassa on kynttilä pöydällä (varsinkin jon pöydä on pieni). Tykkään kyllä kun on tuikkuja sun muuta syksyisin ja talvisin, mutta se hankalin osuus mulle on ollut aina se kynttilöiden sytyttäminen! Tuoksukynttilöistä en ole lempparia vielä löytänyt ja osasyy tähän on se, että meillä ei Euroopassa ole Bath & Bodyworksia jonka kynttilät on mulle ne ainoat oikeat tuoksukynttilät. Toki Yankee Candles -merkkiä saa Suomeen, mutta ne tuoksukuvaukset ei muhun ole vielä iskeneet.


Favorite Lip Color

Ehdottomasti tässä postauksessa näkyvä Lumenen tän syksyn kokoelman numero 13 Kanervia. Myös numero 18 Lupiineja on ihan ehdoton syyspuna, todella kaunis violetihtava puna! Kaikki hiukan tummemmat marjaiset on tänä(kin) syksynä niin in. Niin ja ei sovi koskaan unohtaa sitä nudepunaa, se rokkaa ympäri vuoden.


Favorite Drink

Kahvi. Ihan ehdottomasti. Kahvi melkein sen kaikissa muodoissa – lattena, cappucinona, normaalina suodatinkahvina ja niin edelleen. Olen tänä syksynä myös kummasti flunssan takia lämmennyt mustalle teelle ja sen eri makuversioille, niissä on yleensä eniten makua muihin teelaatuihin verrattuna.


Favorite Blush 

Olen siitä kumma, että en hirveästi käytä poskipunaa. Tämä juontaa juurensa sinne akneaikoihin, kun iho punoitti muutenkin enkä sitä halunnut yhtään enempää korostaa 😀 Lempparina on silti hiukan tummemman punaiset sävyt näin syksyisin.


Favorite Clothing Item

Joko mun Onlyn viininpunainen 2nd hand -neule tai BikBokilta ostamani, kuvassakin näkyvä, tuollainen A-linjainen mustavalko-kuviollinen neule. Onlyn neule on lämpöinen, mutta BikBokin neule on paljon siistimpi ja työpaikkakelpoisempi!


Favorite Fall Movie

Vielä ei tämän syksyn lempparileffaa ole iskenyt kohdalle, mutta nyt kesän ajan kun ollaan tässä uudessa asunnossa asuttu ja jos oon joko perjantain tai lauantai-illan kotona itekseni, oon aina pistänyt pyörimään Letters to Julietin (Rakkauskirjeitä Julialle)& ja joko dataillut samaan aikaan tai vaan makoillut sohvalla.


Favorite Fall TV Show

En katso nykyään paljoakaan TV:tä ja lempparisarjoista on tällä hetkellä katsottu melkein kaikki mahdollinen lävitse Netflixin puolelta, mutta justiin maikkarilla alkanut ”10 years younger” Suomen versio, jota juontaa ihana Anne Kukkohovi. Muita sarjoja joista tykkään on mm. House of Cards, Mr. Selfridge ja Downton Abbey. Favorite Thanksgiving Food

Meillähän ei täällä vietetä Kiitospäivää ollenkaan, mutta syksyn lemppariruoka on varmaan… Jonkinlainen nuudeliwokkitsydeemi. Ehdottomasti. Tästä postauksesta löytyy ohje Nuudelipannuun possun kanssa, kanaversio syntyy kun korvaa possun kanasuikaleilla ja heittää sekaan vielä kaupan valmiin wokkipussin. 


Favorite Halloween Costume

Nyt pisti hankalan. En ole oikeastaan koskaan pukeutunut Halloween-asuun ja nyt onkin hiukan kiire ja paniikki mitä laittaisi Indiedaysin Blogger Awardseihin päälle, teemana kun on Halloween. Yksi asuidea jo on, täytyy katsoa miten se päätyy toteutukseen 🙂 Lemppareita yleisesti on erilaiset pääkallomeikit ja mm. sugar skull on yks lemppareista.


Täällä ollaan vieläkin flunssassa, harmittaa kun ei ole voimia tehdä sitten melkein mitään. Liikkumaan ja ulos olisi kova hinku, mutta ei vaan pääse. Jos tämä ei tästä parane niin lääkäriin on raahauduttava, I love me-messuja en tulevana viikonloppuna väliin jätä!

Mitkä on teidän lemppariasioita näissä kategorioissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *