Hae
Hannamaria

375 – Lokakuu x Roosa nauha x Lumene

Halusin tulla muistuttamaan vielä Lauantaihin asti voimassa olevasta Roosa nauha -kampanjasta. Paljon on ollut juttua Roosa nauha -kampanjasta ja olen omat postauksenikin tehnyt vuosittain (2013 ja 2014) kertoen milloin mistäkin. Tänä vuonna jätin tuon perinteisen postauksen väliin ja halusin tulla kertomaan teille ihan muusta.

Hyvää voi tehdä jo ihan ostamalla Roosa nauha -merkittyjä tuotteita. Jokaisesta tuotteesta osa menee syöpäsäätiön hyväksi. Itse ostin tänäkin vuonna, kuten viimeiset 4 vuotta, Roosa nauhan tukeakseni hyvää työtä naisten rintasyövän tutkimuksen edistämiseksi ja tukeakseni niitä, jotka sen joutuvat kokemaan. Koko nauhan myyntihinta käytetään suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan edistämiseen.

Tänä vuonna nauhan ’Käsi sydämellä’ suunnitteli Katri Niskanen. Hän kuvailee nauhan käsien symboloivan auttamista ja välittämistä. Viime vuonna nauhan suunnitteli Minna Parikka, jolloin aihe oli Yhdessä eteenpäin ja nauhassa oli kengät. On ihanaa nähdä suomalaisia sunnittelijoita näin tärkeän asian parissa, nostan hattua 🙂

Instagramissa on vielä tämän kuun loppuun asti, eli lauantaihin, käynnissä pieni somehaaste, jossa kuuluu ottaa kuva itsestä Roosa nauhan kera ja tägätä #käsisydämellä, jolloin on mukava kolmen (3) tuotepaketin arvonnassa.

Ihanaa viikonalkua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.