Hae
Hannamaria

376 – I love me -messufiilikset & -ostokset

Viimeinkin on palauduttu I love me -messureissusta ja pystyy hiukan jakamaan kyseisen päivän fiiliksiä. Olin siis messuilla ainoastaan yhden päivän, Lauantain, ja tuohon päivään mahtui ihan mahdottomasti kaikkea mukavaa. Mahtui uusien tuttavuuksien näkemistä, ostoksia, naurua ja väsyneitä jalkoja.

Ostokosia tarttui mukaan maltillisesti – Biozellin pisteeltä sain mukaani bloggarikassin, joka sisälsi sävyttävän shampoon ja -hoitoaineen sekä uuden tyvisprayn. Tyvisprayta en malta päästä kokeilemaan, innolla odotan miten etenkin tämä punainen toimii. Lisäksi Alpron pisteellä jaettiin näitä mantelijuomia sekä kookosjogurttia ilmaiseksi. Nam!

Oli myös mahtavaa päästä tapaamaan muita DailyChicin sisällöntuottajia! Jutusteltin jokin aika pressitiloissa ja hajaannuttiin tämän jälkeen eri suuntiin. Pressihuone oli muuten ihan unelma muutenkin, ei ollut mitään parempaa kuin päästä nauttimaan hiukan kahvia ja istahtaa hetkeksi. Törmättiin myös Nordic Style & Beautyn Liesen kanssa, joka oli jeesimässä Essencen pisteellä. Itse en tuota pistettä edes kolunnut, jonoa oli hyllyille sen verran paljon että päätin jättää tuotteet innokkaimmille  😀

Ylipäätään yksi päivä messuilla oli liian vähän, olisin todellakin voinut kuluttaa siellä vielä toisen! Muotipuolen joudun juuri ennen sulkemisaikaa juoksemaan lävitse, osa jäi vielä näkemättäkin. Ensi vuonna enemmän taas 🙂 Pariin blogituttuunkin törmäsin, joiden kanssa oli mukava vaihtaa kuulumisia. Itse en asuvalintaani ollut kovin tyytyväinen, olisi pitänyt lähteä sillä tutulla ja turvallisella jakulla.

Kuitenkin, messut oli onnistuneet ja kotiin lauantaina matkasi onnellinen tyttö. Varsinkin kun automatkan sai jakaa tuon nallekarhun kanssa pysähtyen syömään todella romanttisesti stop ’n’ go -grillille ;D Niin ja vaikka matkalla iskikin inhottava päänsärky, ei se haitannut suomipopin kuuntelua. Parasta matkantekoa 🙂

Ihanaa tiistaita! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *