Hae
Hannamaria

379 – Bloggers’ Inspiration Day 2015

Nyt kun on viikonlopun Hesareissusta jälleen selvitty ja eka työpäivä takana päin, jaksaa ladata kuvat kamerasta koneelle ja alkaa purkamaan viikonlopun kuvasaldoa. Viikonlopun ohjelmaan kuului tottakai Indiedaysin järkkäämät Bloggers’ Inspiration Day sekä Blog Awards mallia 2015! Viime keväänä en osallistunut kumpaankaan, joten oli mukava päästä nyt syksyllä vierailemaan etenkin, kun esillä oli kivoja brändejä ja illalla ihanat Halloween-teemapippalot!

Kuten sanoin, en viime keväänä käynyt ollenkaan kyseisissä pippaloissa ja paikka olikin mulle ennestään tuntematon, toisin sanoen Maxim Kampin kuudennessa kerroksessa. Tila oli tosi hyvin valaistu ja käytetty hyödyksi, kulkemaan mahtui suurimman osan ajasta todella hyvin ja populaa oli yllättävän vähän – kiitos K-18 lätkän tapahtuman kyljessä.

Ruoka oli tosi ihanaa, pientä fingerfoodia. Jotain pientä aasialaisuutta ja tulisuutta oli havaittavissa, sopi omaan makuuni todella hyvin. Ruokaakin näytti olevan riittävästi, sitä nimittäin jäi yli. Etenkin nuo vartaat ja chili-suklaajälkkäri vei kielen mennessään.

k
Juomapuolestakin oli huolehdittu. Pääsin ensimmäistä kertaa maistamaan Ginger Joea, eli inkivääriolutta jota saa vain Alkosta, ja ihastuin heti. Annin kanssa kumottiin aika monta pulloa kyseisen illan aikana, varsinkin tätä uutukaista päärynää meni todella paljon. Ihastuin ikihyviksi, tätä juon kyllä useamminkin. Myöskin Pellegrinoa ja hiukan kuivempaa Anna-kuoharia oli tarjolla.

Fresita oli edustettuna myös ja todella hyvin olikin – oli nimittäin tajuttu, että moni mieltää Fresitan kesäjuomana, mutta nyt mukaan oli pyritty tuomaan hiukan talvea ja etenkin jouluun oli valmistauduttu sekoittamalla tätä upeasti Blossa-glögiin. Tämä drinkkivinkki on pakko jakaa teille ihan erillisessä postauksessa, veikkaan siitä nimittäin tulevan ainakin omalla kohdallani hitti!

Yllämainittujen brändien lisäksi paikalla oli niin Instrua, Biozellia, Olympusta, Santa Mariaa, Nellya kuin Vagabondiakin. Paikan päällä tehtiin myös halukkaille geelilakkauksia ja hennatatuointeja, joihin olikin pisin jono ja jotka päätin mallikkaasti skipata. Päivässä pyörin ensin Annin kanssa, viimoisen n. 1,5 pyörin Sannin kanssa, jonka kanssa käytiin poseeraamassa seinää vasten, tästä todistusaineistoa ei ikävä kyllä kerinnyt tähän postaukseen.

Mulle meinasi jossakin vaiheessa iskeä kamala päänsärky ja vähän aikaa pohdinkin, skippaisinko koko iltaohjelman kokonaan. Olen kuitenkin niin iloinen että menin paikalle, ilta oli tosi kiva (vaikka ruoat jäikin saamatta ja itse Awards-osuus oli hiukan kyseenalainen), mutta siitä lisää myöhemmin. Ennen iltamenoihin valmistautumista käväisin vielä nopeasti moikkaamassa Beautify-Siljan kanssa, jonka kanssa juttu luistaa aina yhtä hyvin! Tämän naisen kanssa on aina yhtä ihana jutskata, harmi vaan että se tapahtuu ihan liian harvoin!

Mukana olleet, mitä piditte tapahtumasta?

12 kommenttia

 1. Hurmioitunut kirjoitti:

  Näyttääpä kivalta tapahtumalta ja todella hienoja kuviakin olet onnistunut napsimaan!

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oli kyllä todella kiva! 🙂 Ja kiitoksia, tapahtumia en olekaan kuvannut pitkään aikaan joten oli kiva saada uusia kuvauskohteita!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Olin jo neljättä kertaa Bloggers Inspiration Dayssa ja täytyy kyllä todeta että oli paras tähän astisista. Bloggaajatuttujen kanssa oli ihana jutella ja nauttia herkullista ruokaa ja juomaa, sekä tutustua kumppaneiden osastoihin joissa sai kutsuja yhteistyöjuttuihin. Miten sulta meni toi kaikki ohi? 😀

 4. Niniane kirjoitti:

  Nyt vaikutti kyllä että paikalla oli tällä kertaa tosi kiinnostavia brändejä! Oisin varmaan näistä ollut kiinnostuneempi kuin niistä viimekertaisista. Olen tosiaan kerran käynyt, silloin viime keväänä ja ihan kiva tapahtumahan tuo oli, mutta veikkaan, että nyt ois ollut vielä kivempi. 🙂

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mikäköhän mulla meni ohitse? 😀 Isompia tuotekasseja oli jaossa vaan muutama, samaa vanhaa en jaksanut kymmenettä kertaa kirjoittaa miten blogituttuja on kiva nähdä jne. vaikka se tottakai on iso osa tapahtumaa 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama juttu, viime kerralla brändit ei kiinnostaneet niin paljon että olisin mennyt paikalle, nyt oli kyllä todella onnistunut päivätapahtuma 🙂

 7. Kiia Innanmaa kirjoitti:

  Oli kyllä mukavaa tänä vuonna saada kutsu tuonne ensimmäistä kertaa! 🙂 Tapahtuma oli omasta mielestä ihan huippu!

  kiiainnanmaa.blogspot.com

 8. Anonymous kirjoitti:

  Olin mukana Bloggers Inspiration Dayssa ja tapahtuma oli minun ja bloggaajaysräväni mielestä upeasti järjestetty. Muiden bloggaajien tapaamiseen oli luotu hyvät puitteet, hyvää naposteltavaa ja juomaa oli tajolla. Ständeillä oli kivoja tuotteita ja yhteistyöjuttuja joihin pääsin mukaan. Ehdottomasti taas ensi kerralla mukaan jos Indiedaysilta kutsu tulee!

 9. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sanopa muuta! 🙂

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oli kyllä erityisen hyvin järkätty, ihan erilaista kuin muina vuosina 🙂

 11. Anonymous kirjoitti:

  Toi sun negatiivisuus kyllä ihmetyttää! Oon ollu kaikissa viidessä tapahtumassa ja ne ovat kaikki olleet hyviä. Mutta jos happamana meet ympäri niin varmaan maailma näyttää ikävältä, ja aina voi nillittää jostain. Onks se jonkun tapahtumajärjestäjän vika että sulla on päänsärky? Tää on huippu: "…vaikka ruoat jäikin saamatta ja itse Awards-osuus oli hiukan kyseenalainen". Ei tollane finger food tarjoilu ookaan sellane joka on tarkoitus kestää koko illan ajan. Mielenkiinnolla jään odottamaan miks toi awards osuus oli kyseenalainen – varmaan ku et saanu palkintoo! 😀

 12. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ainut negatiivinen asia mikä päivään mahtui oli tuo päänsärky, joka mulle jostain ihme syystä pukkaa melkein aina tapahtumissa ja messuilla. Niin päivä-, kuin iltaohjelmakin oli erittäin hyvin järjestettyjä ja mitä ruoan loppumiseen tulee, mitäs ei menty tarpeeksi ajoissa paikalle 😀

  Kuten seuraavassa postauksessani Blog Awardseissa kerroinkin, pidin hiukan ihmeellisenä sitä, että jokaisesta kategoriasta äänien perusteella palkittiin vain ensimmäiseksi tullut, kakkonen ja kolmonen oli toimituksen valintoja vaikka äänestysvaiheessa annettiin ymmärtää toisin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *