Hae
Hannamaria

380- Halloween x Indiedays Blog Awards 2015

Pöö! Tätä meikkiä kukaan tuskin säikähtää, mutta kai sitä saa yrittää. Asuna Indiedays Blog Awardseissa oli siis tällä kertaa tälläinen tirehtöörin, runneltun naikkosen ja pellen sekoitus. Kaikista parasta oli se, että meikkien ei todellakaan tarvinnut olla kohdallaan (kuten silmämeikistä huomaa), vaan tarkoitus olikin mennä pienellä suttumeikillä. Teemana kun oli Haunted Circus, saa meikki ja asutkin olla hiukan sinnepäin 😉

Hatun ja hanskat ostin paikallisesta Aprillista täältä Jyväskylästä, ne olikin mun lempparijuttu tässä asussa! Tähän piti kuulua vielä rusetti, mutta se ei millään istunut tuon paidan kauluksen kanssa joten arvatkaa miten harmitti!

Tykkäsin kyllä tästä asusta, vaikka tuo rusetti tosiaan harmitti. Oli sopivan simppeli ja suurin osa asun osista löytyi jo omasta vaatekaapista.

Oikein tätä postausta varten odotin näitä gaalan seinää vasten otettuja kuvia, mutta olen erittäin pettynyt että mun upeista kengistä ei ole kuvaa! NIin olisin toivonut kokovartalokuvaa meistä! Noh, ompahan todistusaineistoa  – ja miten toi Anni onnistuu aina kuvissa? Ps. mitä mun hanskojen värille kävi? Kuvan ottanut Pauli Siuruainen, lisää kuvia illan vieraista löytyy täältä.

Itse juhlasta ei mulla ole kuvia yhtä selfietä enempää, kameraa en ottanut mukaan ja puhelin nyt ei ole mikään paras tähän hommaan. Oli kyllä suht. kivat pippalot, hiukan kritiikkiä tosin saa tuo äänestyshomma – jokaisesta kategoriasta äänien perusteella palkittiin vain numero uno, kakkonen ja kolmonen oli toimituksen valintoja. Mutta oli erittäin mukava nähdä, että suurin osa oli pukeutunut oikein kunnolla ja ottanut Haunted circus- teeman innolla vastaan.

Tänään onkin vuorossa reissu Helsingin päätyy Bernerin bloggaajailtaan, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa! Niin innolla odotan mitä ilta tuo tullessaan, raportoin varmasti lisää tulevaisuudessa 🙂

Mitä piditte mun asusta?

4 kommenttia

 1. Hurmioitunut kirjoitti:

  Hieno! Pienillä elementeillä erittäin toimiva asukokonaisuus! 🙂

 2. annieveliina kirjoitti:

  On kyllä hyvä! Samaa sanon kuin ylempänä, että pienillä elementeillä erittäin toimiva kokonaisuus 🙂 Harmi kun kengistä ei oo kuvaa eikä rusetti onnistunut!

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  No elä, harmitti niin hirmuisesti vielä kun olin viikolla juossut etsimässä sopivan väristä rusettia useaan otteeseen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.