Hae
Hannamaria

390 – Harjun Paperi x JKL-BLOGIT: Arvonta Instagramissa

Ajattelin tulla näin perjantain kunniaksi kertomaan yhdestä arvonnasta, joka on käynnissä JKL-BLOGIEN Instagramin puolella! Kuten otsikosta näkee, Harjun Paperi antoi kaksi A5 -kokoista Muumikalenteria ensi vuodelle arvottavaksi kahdelle onnekkaalle.

https://www.instagram.com/p/-lfObFAclS/

Muumikalenteri on aivan iki-ihana ja simppeli viikkokalenteri vuodelle 2016, joka on täynnä muumiaiheisia kuvituksia. Klikkaamalla kuvaa pääset Instagramiin osallistumaan ja säännöthän ovat seuraavat:

1. Tykkää kyseisestä kuvasta ja tagaa kommentteihin yksi tai useampi kaveri riippuen siitä, miten monta arpaa haluat. Yhteen kommenttiin voi tagata useamman kaverin.

Kuva löytyy myöskin JKL-BLOGIEN (@jklblogit #jklblogit) fiidistä, sinne vain rohkeasti osallistumaan. Aikaa osallistua on ensi viikon perjantaihin klo 11.59 asti ja voittaja arvotaan tuona viikonloppuna!

Ja sitten muihin juttuihin – tämä viikko on ollut ihan superhektinen joten blogia on taas laiminlyöty oikein urakalla. Tiistai meni erästä blogileiskaa väsätessä, keskiviikkona oli kuntotestit ja kehonkoostumusmittaukset Kuntoportilla ja eilen Jyväskyläläisten bloggaajien pikkujoulut Bohossa. Niistä kerron vielä erikseen, mutta nyt voin jo sanoa että oli tosi ihana ilta ja kiitokset kaikille, jotka osallistui! Jos sitä tänään työpäivän jälkeen saisi hengähtää ja napata vaikka lasillisen glögiä!

Ihanaa viikonloppua ja onnea arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.