Hae
Hannamaria

429 – BEST FROM NETFLIX ATM

Kivaa viikkoa! Tää viikko on kyllä mennyt ihan muissa hommissa kun blogin parissa, hups… Freelancer-hommat sekä huono olo on vienyt voimat eikä virtaa ole riittänyt tänne asti. Nyt ajattelin kuitenkin jakaa teille mun parit tän hetken lempparit Netflixin puolelta!

(kuva)
Mr. Selfridge
Sarja, josta olen kirjoittanut aiemminkin. Sarja on siis brittiläinen itv-kanavan tuottama draamasarja, joka kertoo jo vuonna 1909 perusetun Selfridges-tavaratalon synnystä ja sen ’arjesta’. Tällä 3. kaudella keskitytään Selfidge Estaten tekoon, perheongelmiin sekä Colleanos -baarin pyörittämiseen. Suosittelen ehdottomasti katsomaan aiemmat kaksi kautta Netflixistä mikäli tykkäätte 1900-luvun alun ja keskivaiheen brittikulttuurista, on tämä sarja ihan paras illanviettokeino!

Harry Selfridgeä näyttelee edelleen mainio Jeremy Piven, muita mun suosikkeja ovat Kitty Hawkins (Edwards), jota näyttelee Amy Beth Hayes sekä Miss Mardle, jota näyttelee Amanda Abbington. Tämä kolmas kausi on juuri viime kuun puolella tullut Netlifixiin, mutta 4. kauden on jo kerrottu tulevan tänä vuonna!

(kuva)
Agent Carter
Usalainen Marvelin toimintasarja, joka alkoi pyöriä ABC:lle vuonna 2015. Sarja kertoo Peggy Carterista, joka työskentelee SSR-agenttina 1940-luvun Amerikassa. Peggy Carter on tuttu jo ennestään mm. Kapteeni Amerikka -elokuvista herra Amerikan mielitiettynä. Ensimmäisellä kaudella mukana on mm. Howard Stark.

Netflixistä löytyy nyt molemmat kaudet, olen toista kerennyt katsoa vain pari jaksoa! Jaksot ovat suht. pitkiä joten näitä jaksaa katsoa maximissaan kaksi katsoa putkeen – ompahan katsottavaa pidemmäksi aikaa!

(kuva)
HIMYM (How I Met Your Mother, Ensisilmäyksellä)
Joo tiedetään, vanha juttu ja kaikki ovat nähneet nämä ainakin kolmesti. No, itsellänipä on menossa vasta toinen kerta! Aloitin alusta vähän aikaa sitten ja n. 20-25min jaksot ovat juuri sopivia lounastauon mittaisia jaksoja. Tämä tuskin tarvitsee isompia esittelyjä, mutta vetäistään nyt kuitenkin pienet tähän loppuun – tilannekomedia, jota on tehty vuosina 2005-2014, sijoittuu New Yorkiin ja tuotantokausia on tehty 9. Arviota sen verran että paras tilannekomiikkasarja Frendien jälkeen!

Tällä hetkellä televisiota tulee katsottua hiukan normaalia enemmän selkävamman takia, mutta kohta kun pääsee ulkoilemaan niin eiköhän se siitä tokene. Ainakin ennenkö Once Upon a Timea alkaa tulla lisää, siihen ollaan miehekkeen kanssa molemmat koukussa…

Mitä te katsotte Netflixistä?

19 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Agent Carter on ehdottomasti kyllä oma suosikkinikin Netflixin valikoimasta 🙂 Itse olen kerennyt jo katsoa kaikki sieltä löytyvät jaksot, joten nyt joutuu odottelemaan, että lisää julkaistaan 😀

 2. Jonna H. kirjoitti:

  Mun suosikkeja on The Americans, Sense8, American Horror Story, The Returned, Rita, Broadchurch ja Kylmäveriset tappajat.

 3. Ave kirjoitti:

  Meillä katsotaan tällä hetkellä Jenkki-Netflixistä Mad Meniä, sekä odotetaan innolla House of Cardsin uutta kautta! Niin, ja aloitinhan minä sen Downton Abbeynkin alusta… 🙂 Tuota Mr. Selfridgeä katselin pari jaksoa, mutta jostain syystä se ei aivan sytyttänyt. Pitääpä tsekata tuo Agent Carter!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tämä se huono puoli on, koukuttuu johonkin sarjaan ja pitää odotella että sitä julkaistaan lisää! 😀

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  The Americans ja American Horror Story on poikkis joskus tainnut katsoa, itsekin tuli katsottua tuota Americansia pari jaksoa – mua se ei sytyttänyt!

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oih, Jenkki-Netflix! Meilläkin se oli hetken, mutta siirryttiin takaisin Suomen kun jenkki ei enää toiminut. House of Cardsia tuo mies etenkin odottelee innolla, itsekin tykkään seurata sitä sillein sivusilmällä aina!

 7. Katarooma kirjoitti:

  Me ollaan viime aikoina katottu lähinnä Gleetä ja Clone Warsia. Plus minä animaatioelokuvia. 😀 Ite tykkään kattoa rikossarjoja, esim. Elementary, Miss Fisherin murhamysteerit (upea 1920-luvulle sijoittuva sarja!), Blue Bloods ja Bones näin muutamia mainitakseni. Hiljainen todistaja oli kans älyttömän hyvä, mutta se on hävinny Netflixistä, möh.

 8. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Nyt on menossa Americans, ja innolla odotan House of Cardsin jatkoa 🙂

 9. Elli kirjoitti:

  Oi, tuo Mr. Selfridge on ihan paras! Odotan jo neljättä kautta ;D Muita suosikkejani on Homeland, Blacklist, Siniset silmät, Fresh meat, How to get away with murder ja Orange is the new black (uusi kausi tulee kesäkuussa!).

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Animaatioleffat on kyllä ihan parhaita, niitä tulee katottua suht. paljon myös! 🙂 Kiitos vinkistä, täytyykin tsekata tuo Miss Fisher seuraavaksi!

 11. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Muhun se Americans ei napannut oikein, House of Cards on kyllä odotuslistalla myös!

 12. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  NO ELÄ! 😀 Orange is the new black on jäänyt ihan taka-alalle, en ole koskaan tutustunut! Kun katsottavat loppuu täytyy tutustua näihin, kiitos vinkeistä!

 13. Kiia Innanmaa kirjoitti:

  Ensisilmäyksellä on kyllä hyvä!!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 14. Ave kirjoitti:

  Nyt kun muuten sanoit, niin meilläkin on ihan näinä päivinä lakannut toimimasta tuo jenkkiversio, höh! 🙁

 15. tttintti kirjoitti:

  Kiva blogi! Ite kattelen tällä hetkellä Housee, alotin alusta ja tuijottelen kausi kerrallaan loppuun asti – sitten vasta vaihtuu sarja. Jenkkinetflixistä tämäkin, Chromen laajennusten avulla. 😉

  HIMYM ei oo ikinä itelle napannut, jotenkin sen huumori ei vaan iske. Omasta mielestä esim Big Ban Theory on moninverroin parempi!

  Seuraavana listalla ois House of Cardsin uusin kausi sekä jotain vanhoja sarjoja, joita pitäis kattoo jonosta pois. 🙂

 16. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hienoa! 🙂

 17. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  House on kyllä hyvä – multa on ne viimeiset kaudet jäänyt kattomatta ihan kokonaan, alun oon kattonut. Big Bang Theory on kyllä kanssa hyvä!!

 18. Krissu H kirjoitti:

  Ei vitsit kuin hyvä postaus, tästä sain nyt Mr. Selfridgen ja Agent Carterin katselulistalle, kiitos paljon! 🙂

  Himymit oon ite katsonut vaan kertaalleen, harvoja sarjoja tulee katsottua monta kertaa, mieluummin etsin aina uutta katsottavaa. 🙂

  Tällä hetkellä tuijottelen Gleetä, mutta saa nähdä, kuinka pitkälle sitä jaksaa katsoa. Orange is the New Black pitäis myös katsoa loppuun ja ollaan poikaystävän kanssa aloteltu myös Brooklyn 99:ää.

  Unihiekkaa hiuksissa

 19. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mahtavaa jos löytyi uutta katsottavaa! Harvoin mäkään sarjoja uudelleen katson, HIMYM menee hiukan samaan kastiin kuin Frendit – kun tarvitset kevyttä katsottavaa, käännyt näiden puoleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *