Hae
Hannamaria

430 – Helmikuun suosituimmat postaukset

Ajattelin vaihteeksi kokeilla jotakin uutta. Pitkään on menty sillä samalla kosmetiikka -lifestyle -linjalla, jossa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta onhan se melko yksipuolista. Viime kuussa aloitinkin Nutrilett-kuurin, joka toi heti uutta yleisöä ja sai vanhemmatkin lukijat aktivoitumaan uudella tavalla. Jatkan tätä sarjaa taas ensi viikolla, mutta mennään nyt tämän postauksen aiheeseen – viime kuun suosituimpiin postauksiin!

1. 421 – 5:2 -dieetti Nutrilett -tuotteilla
Postaus, jossa kerroin hiukan jännityksestäni tätä ’dieettiä’ kohtaan ja julkaisin hiukan epävirallisemmat aloituskuvat. Tai no, aika hyvin niistä tulee ongelmakohdat ilmi… Tähän pieni välispiikki siitä, miten paino ei ole tippunut haluamallani tavalla – tällä viikolla ajattelin kuitenkin uskaltautua jo lenkille ja toivon niin sydämeni pohjasta, että tuo selkä ei ota siitä itseensä ja pääsen sinne toistekin. Tälläinen liikkumattomuus alkaa jo ahdistaa.

2. 419 – Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronitiiviste
Toiseksi suosituin postaus oli aika yllättävä – kyseessä on nimittäin Lumenen Tammikuun puolella lanseeraama hyaluronitiiviste-uutuus, joka oli osa muita Bright Now Vitamin C -sarjan uutuuksia. Rakastuin tähän palavasti ja se on ollut käytössä joka ilta sen saatuani. Todellinen helmi, jota ei ole hinnalla pilattu.

3. 426 – Ensimmäinen kokonainen 5:2 -dieettiviikko
Kolmatta sijaa pitää Nutrilett -postaussarjan toinen osa, yllättävää kyllä. Julkaisin ensimmäisen viikon dieettipäiväkirjan ja voin sanoa, että päivät ovat tuosta vain helpottuneet. Enää ei ole pahoja näläntunteita kun mulle sopiva päivärytmi aterioiden kanssa on löytynyt!

4. 420 – Muumimukihimotuksia
Neljäntenä postaus Muumimukiuutuuksista jotka itse asiassa on julkastu jo! Pidä Ruotsi siistinä -muki itseltäni jo löytyy, Esi-isä ja Tuutikki odottelee vielä rahakkaampia hetkiä. Käytin nimittäin erään tarjouksen hyväseni tuossa viime viikon puolella, mutta siitä lisää myöhemmin…!

5. 425 – INSTAGRAM & LIFE LATELY
Ja viidentenä nopea päivitys mitä elämässä tapahtuu tällä, tai tuolla, hetkellä. Helmikuu koostui mun synttäreistä, ristiäisistä sekä tee-hetkistä. Opettelin juomaan teetä ihan oikeasti, joten täytyy piakkoin tehdä uusi reissu Teeleidiin täydentämään teevarastoja. Tee on parasta iltaisin nautittuna, kun haluat jotain lämmintä mutta kahvi tai kaakao ei ole vaihtoehto 🙂

Mikä oli teidän suosikki?

2 kommenttia

  1. Krissu H kirjoitti:

    Näistä postauksista instagram-merkintä oli mun mielestä kivoin 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kiva kuulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.