Hae
Hannamaria

437 – Pääsiäisen kaikokaipuu

Samalla kun kevät on kiireinen, palauttaa se mieleen muutaman vuoden takaisen vaihtoreissun Torreviejaan ja sen kaduille. Päädyin tässä yksi päivä taas Google Mapsin kanssa tsiikailemaan tuttua ostoskeskusta, kerrostaloa sekä aallonmurtajaa. Näin pääsiäisen aikoihin tulin keväällä 2012 takaisin Espanjasta liki kuuden (vai seitsemän…?) viikon vaihtoreissulta. Vanhassa blogissa tästä postailinkin, mutta tänne hannamariaan olen tainnut jakaa vain Pääsiäinen Espanjassa -postauksen. Kuvia vuodelta 2012, här you go.

Koitin kaivaa kuvitukseksi muutamia kuvia kyseiseltä reissulta. Etenkin nää viimeiset pääsiäiskuvat on mun suosikkeja koko reissulta. Suurin osa on ihan Torreviejan kaupungista, yksi luostarista ja yksi mun lemppariherkusta, churroista. 😉

Näiden myötä hyvää pääsiäistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.