Hae
Hannamaria

435 – Hektinen kevät

Tämä kevät tulee olemaan melko hektinen. On normaalia päivätyötä, freelancer-hommia, valmistumista ja kouluihin hakua, PING Helsinki 2016 ja muita tapahtumia sekä jossain välissä pitäisi vapaa-aikaakin pystyä viettämään blogin päivityksen ohella – niin ja pystyä pyörittämään ruoka-/pyykkiarkea… Mutta en valita, suurin osa näistä on mieleisiä hommia ja välttämättömiä jotta elämässä pääsee eteenpäin.

Aloitetaan valmistumisella. Huhtikuun lopussa minun on siis tarkoitus valmistua Markkinointiassistentin ammattitutkinnosta. Olen suorittanut kyseisiä opintoja tässä n. 1,5 vuoden ajan ja nyt olisi valmistuminen paria koulupäivää ja tutkintopalaveria vaille valmis. Olen suorittanut opintoni Oppisopimuksella, joka on sopinut mulle paremmin kuin hyvin – suurin osa ajasta ollaan oikeissa töissä ja pari-kolme päivää kuusta koulussa (jos välillä sitäkään). Voisin kirjoittaa tuosta koulusta ja oppisopimusjutuista ihan oman postauksensa…

Jatketaan koululinjalla. Eli AMK-opintoihin haku olisi seuraavana listalla. Tällä hetkellä haen opiskelemaan liiketaloutta ja markkinointia, joihin haluaisin tulevaisuuden koulussa yhdistää kieliopintoja. Alun perin olin halunnut hakea graafista suunnittelua sun muuta, mutta olen tässä työssä saanut tehdä sitä niin paljon ja hiukan jopa tullut ajatuksiin että se ei ole se, mitä haluan päätyökseni tehdä. Freelancer-hommina ja kevyenä photoshoppailuna ja taittohommana rakastan sitä yli kaiken, mutta en halua päätyä yksitoikkoiseen graafikon duuniin jossa mennään raamien mukaan ja väännetään samaa juttua vuodesta toiseen. En sulje tätä ammattia pois, mutta en halua ainoastaan tehdä graafista suunnitteluakaan.

Siksi liiketalous & markkinointi (ja kaiken maailman kärjet) ovat mulle tällä hetkellä sopiva valinta, sillä niihin saa hyvin otettua kurssin valokuvausta, kurssin graafista suunnittelua sekä kielikursseja miten haluaa. Ja freelancerina aion mahdollisuuksien mukaan jatkaa valokuvausta sekä graafisia duuneja 🙂

Viimeisenä erilaiset tapahtumat ja muut reissut. Huhtikuun aikana, vieläpä samalla viikolla, olisi torstaina reissu Helsinkiin, perjantaina täällä Jyväskylässä tutkintotilaisuus ja lauantaina vielä Indiedaysin tapahtumat. Torstaita en todellakaan aio skipata, perjantai on pakollinen olla Jyväskylässä mutta lauantai on vielä hiukan avoin. Täytyy katsoa mitä päiväohjelmalla on tarjota, ilta ei taida tällä kertaa houkuttaa.

Toukokuussa olisi silti se kaikista mielenkiintoisin – 13.5. järjestetään nimittäin PING Helsinki 2016, jonne mut on valittu yhdeksi Content Guruksi! Tässä vain sattuu päälle työpaikan pippalot ja strategiapäivä, mutta koitan saada puhuttua itseni siitä vapaaksi, sillä onhan tää nyt aika upea mahdollisuus.

Näiden päälle täytyy händlätä blogi sekä erilaiset juoksevat asiat vapaa-ajalla (ja kunnollisen liikunnan uudelleensisällyttäminen arkeen). Niin ja asunto sekä ’normaaali arki’ pitäisi vielä saada pyöritettyä sutjakkaasti, onneksi ei ole lapsia jaloissa pyörimässä. Ei ole pariin vuoteen ollut näin kiireistä ajanjaksoa (toisin sanoen sen jälkeen kun viimeksi valmistuin), mutta siitäkin on opittu joten eiköhän ajanhallinnalla kaikki saada järkättyä.

Olisiko teillä hyviä ajanhallintavinkkejä?

2 kommenttia

  1. Ella/Edgy Beauty-blogi kirjoitti:

    Täältä vertaistukea! Korkeakouluopinnot, työjutut, blogijutut, kahden kaupungin välillä seilaaminen ja siihen päälle normielämä on aikamoinen yhdistelmä. Tsemppiä ja onnea valmistumiseen!

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Voin vaan kuvitella! Tsemppiä sinnekin ja kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.