Hae
Hannamaria

434 – Uusi luuri: Huawei Honor 7 Premium

Kuten tossa manasi, meni edellinen puhelin sitten halailemaan laattalattiaa hiukan liian lujasti ja päätyi puhelintaivaaseen. ’Pitkän’ pohdinnan jälkeen päädyin ostamaan Huawei Honor 7 Premiumin. Sain kyseisen luurin eilen käsiini ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Lyhyesti ilmaistuna uskallan sanoa, että tämä voittaa monet kilpailevien merkkien lippulaivamallitkin ja on hinnaltaan puolet huokeampi.

Nyt löytyy 5.2″ Full-HD -näyttö, kunnon kamera edestä ja takaa (20mpx takaa, 8px edestä), joissa molemmissa on salamat. Keskusmuistia 3 GB ja sisäistä muistia 32 Gt, joten se ei ihan heti lopu. Ja mikäli käy vähiin, tukee tämä lisäksi vielä 128Gt Micro-SD -korttia. Prosessorina toimii Kirin 935 Octa-core 2.2 GHz 64Bit -kahdeksanydinprosessori ja akkukapasiteettia on 3100 mAh edestä.

Kaikki toimii niin sulavasti ja tämä istuu käteen todella hyvin. Vanhana Nokia-ihmisenä tässä on silti hiukan opettelemista ja en ole vielä edes päässyt sisälle kunnolla Play-kauppaan ja tutustumaan mitä kaikkea sieltä on saatavilla. Kamera on vakuuttanut jo todella monesti tähän asti, saa kuvia niin pimeässä kuin kirkkaallakin säällä todella hyvin. Ja laatu on ihan uskomatonta. Tähän kaupanpäälle (kun vaihdoin liittymän DNA:lle), sain panssarilasin joka suojaa näyttöä ihan viimeiseen asti.

Ja mikä parasta, siirtymällä Android-maailmaan pääsi viimein käsiksi Snapchattiin! Mut löytääpi nyt sieltä joko mun omalla nimellä tai @hannamariav. Palaan puhelimen ominaisuuksiin ja hienouksiin hiukan myöhemmin kun pääsen siihen kunnolla käsiksi. Aiheesta puheen ollen, kiinnostaisiko tietää mun kamerakalustosta ja/tai kuvanmuokkausohjelmista? 🙂

Onko teillä suosikkisovelluksia?

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Ehdottomasti kiinnostaa sekä kokemukset puhelimesta että kamerakalusto ja kuvanmuokkausohjelmat! 🙂

 2. Jenni O kirjoitti:

  Mulla on itsellä ollut Honor 7 nyt viime syksystä ja en enää vaihtaisi pois! Myös itse vaihdoin Huaweihin Nokiasta (ja siis oikeasti NOKIASTA, mallia N8 vuodelta miekka ja kirves 😀 ) ja pakko sanoa, että alkukankeuden jälkeen Honorin käyttö on ollut jopa yllättävän helppoa. Tuo Premium on kyllä hieno väriltään: Honor seiskaa myydään jossainpäin maailmaa shampanjan värisenä ja koitin sellaista metsästää itselleni, mutta en raaskinut sitä hankkia Suomen rajojen ulkopuolelta. Tyydyin "tylsään" hopeiseen :).
  Itse hankin puhelimeen parin ekan viikon aikana panssarilasin lisäksi myös kannelliset suojakuoret; ainakin omaa mielenrauhaani helpottaa jos (kun) puhelin joskus putoaa niin näytön lisäksi myös muut osat ja reunat ovat turvassa mahdollisilta kolhuilta.
  Onnea uuteen elämään Huawein kanssa, en usko että petyt vielä ajan kuluessakaan :)!

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mahtavaa kuulla! Pistetään korvan taakse!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiva kuulla että luuri on toiminut odotetusti! Itsekin harkitsen koko ajan noita kuoria, mutta mistään Suomen rajojen sisäpuolelta ei meinaa löytyä mieleisiä siihen hintaluokkaan nähden jonka olisin valmis maksamaan ja ebaysta tilaamallani casella menee vielä hetki tänne tullessa 😀

 5. Katja Honkapää kirjoitti:

  Olipa mukavaa törmätä tähän sinun blogiin, kun pähkäilen juuri samaisen huawein ostoa! Minkälaisena koet puhelimen tekstin muokkaus ominaisuudet? Onko esimerkiksi helppoa siirtää "kursoria" kohdasta toiseen? Nopeasti vain yhdessä liikkeessä hipelsin puhelinta kädessäni enkä ehtinyt saamaan laajempaa käsitystä. Ilmeisesti huaweissa ei ole suurennuslasi ominaisuutta tekstin muokkauksessa niinkuin esim iphonessa?

  Ainakin jonkin Nokialaisen kanssa meni aikoinaan hermot, kun yritti korjata kirjoitusvirheitä tekstistä ja kohdistimen vieminen eri kohtaan oli turkasen hankalaa…

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tässä se kohdistin liikkuu tekstin väliin kuin unelma, myöskin kopiointi ja liittäminen on todella helppoa. Ainut mikä vie hetken tottua, on sanojen tallentaminen ja uuteen näppäimistöön totuttelu. Mullakin vanha luuri oli Nokialainen, siihen verrattuna tällä kirjoittaminen on aika unelmaa. Suurennuslasiominaisuuteen en ainakaan vielä ole törmännyt, tässä tuskin sellaista tekstin muokkauksessa on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.