Hae
Hannamaria

449 – PING Helsinki 2016, Content Guru

MINÄ! Miettikää. En ole kerennyt hehkuttaa tätä ollenkaan. No onneksi vielä kerkeää. Huhhuh. Tulevana perjantaina on aika vetäytyä Långvikiin viettämään Suomen suurimpia sisältömarkkinoinnin festareita, PING Helsinkiä. Pääsin mukaan kyseiseen, toista kertaa järjestettävään tapahtumaan Content Guruksi ja jotenkin se on vielä hiukan hankala kyseistä juttua uskoa – paikalle tulee nimittäin niin Content Guruna kuin bisnesstyyppeinäkin sen verran kovia nimiä että tälläinen pikkubloggari hämmästelee.

PING Helsinki on Pohjoismaiden suurin sisältömarkkinoinnin businessfestivaali, joka tuo päiväksi yhteen yritysten viestintä- ja markkinointipäättäjät sekä sosiaalisen median sisällöntuottajat – Suomen eturivin bloggaajat, tubettajat ja instaajat.  

Luvassa on näkemyksiä sisältöjen tulevaisuudesta, vinkkejä laadukkaiden sisältöjen tekemiseen ja ostamiseen sekä tulosten mittaamiseen. Samalla osallistujat pääsevät tutustumaan toisiinsa, vaihtamaan ajatuksia ja pitämään hauskaa Suomen hauskimmilla business-festareilla! 

Pukeutumisen teema on muuten tänä vuonna festarit. Tuottaa mulle hankaluuksia, sillä a) en käy festareilla juuri koskaan ja b) en omista järkeviä festarivaatteita. Taidankin olla omana itsenäni ellen Mandyn kanssa shoppaillessa viikolla löydä jotakin todella villiä 😉 Mutta tästä kriisistä huolimatta odotan jo innolla workshoppeja sekä vapaa-ajan viettoa ihanissa Långvikin puitteissa. Jyväskylänkin alueelta tulee pari semi-tuttua bloggaria, joten tuttuja naamoja varmasti näkyy!

Syy tähän hiljaiseen postaustahtiin on muuten yksinkertainen – hannamarian piti siirtyä jo aikapäivää sitten WordPress-alustalle, mutta domainin siirrossa on ollut ongelmia. Nyt siirron pitäisi tapahtua n. 3-7 päivän sisään. Siellä puolella on melkein kaikki valmiina ja viimeiset jutut voi tehdä kun siirto on tapahtunut. Pari postausta tehdään vielä näemmä täällä Bloggerin puolella, sitten kutsuu WP! 🙂

Päivän kysymys: Miten pukeutua festareille?

12 kommenttia

 1. Katja Vuori kirjoitti:

  WOW!!! You go girl!! 🙂 Tosi huippu juttu 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia, oon aika innoissani! 🙂

 3. Iina M. kirjoitti:

  Jee enää muutama päivä! 😀

 4. Anonymous kirjoitti:

  Eipä festaripukeutumiseen taida olla mitään ihmeellistä. Vesipullo, kertakäyttösadetakki tai -viitta ja rannehan tulisi olla täynnä jos jonkin sortin ranneketta.

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sanopa muuta!!! 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hyviä ideoita kaikki!

 7. Ave kirjoitti:

  Oi wautsi, aivan mahtava juttu! You go girl! 🙂

 8. Kerttu / Modernisti kodikas kirjoitti:

  Siellä nähdään!

 9. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oon ihan into pinkeenä täällä jo!! 😀

 10. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Wow! Siistiä! Eikös festareille laiteta aina se bändipaita mikä soittaa sinä päivänä? Ja paksuin huppari ja sadetakki kun on kylmä ja sataa. Ei vaan, sun pitää etsiä hippimekko tuonne 😉

 11. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Koitin eilen kahtakin hippimekkoa mutta kumpikaan ei iskenyt! Mutta löysin hyvän kombon, koitan saada siitä kuvat blogiinkin asti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *