Hae
Hannamaria

452 – Somekansan omat festarit

Perjantaina vietettiin sisältömarkkinoinnin festareita, eli PING Helsinki -tapahtumaa Kirkkonummen Långvikissä. Kamera pysyi melko visusti laukussa koko päivän, mutta puhelin ja some kulki sitä enemmänkin mukana tapahtuman hengen mukaisesti. Keräsin teille pienen koosteen ja julkaisin ’day with me’ -tyylisen videon Snäpistä Facebookin puolelle!

PING Helsinki 2016

Päivä oli ihan mahtava. Aamulla tuli herättyä hotellihuoneen lakanoiden välistä ja käytyä hyvällä aamupalalla, kahdeksan jälkeen istuttiinkin jo bussissa matkalla PING:iin ja alettiin heti verkostoitua. Päivän aikana luotiin uusia kontakteja ja tuttavuuksia, kuunneltiin inspiroivia keynoteja sekä käytiin parissa workshopissa. Niin ja parit uudet yhteistyökuviot tuli alustavasti sovittua, on taas jotakin mitä odottaa!! 🙂

Keynote -puhujien esityksistä löytää taidokkaat livekuvitus-muistiinpanot Linda Saukko-Raudan (@saurau) tekemänä. Kyseisiä kuvituksia on tullut ennenkin nähtyä ja ne vain paranevat vuosien mittaan kun Linda kehittyy. Kaikki kuvitukset löytyy täältä Twitterin puolelta. Puhujien lisäksi päivään mahtui mm. Insta-klinikkaa, josta sain muutamat todella hyvät vinkit miten yhtenäistän Insta-tiliäni hiukan paremmin ja parannan löydettävyyttäni.

Ja ainiin, koska olen tutustunut Snapchatin ihmeelliseen maailmaan (@hannamariav), niin latasin teille mun PING Helsinki -päivästä Snapchat -videon Facebookin puolelle. Pääsette katsomaan sen tästä.

PING Helsinki 2016

Koska päivä alkoi varhain (heräsin n. klo viiden aikaan), oli ihana päästä kunnon aamupalalle. Olin testikäyttämässä uudistettua Meilahden Cumulusta, joka aukeaa huomenna. Illallinen Bistrossa sekä aamupala olivat ihanaa vaihtelua – Bistron menu oli hiukan japanilaisvaikutteinen ja aamupalalla oli perinteisen munakokkelin sijaan mm. pekonia ja kevätkääryleitä, jäätelöbaari ja raikasta vesimelonivettä. Ainut mitä aamupalalta jäin kaipaamaan oli kala. Hotelli oli ihana, todella hyvällä maulla uudistettu ja ratikalla pääsi aivan viereen muutamassa minuutissa.

Päivä ja reissu oli todellinen menestys. Nyt kuitenkin pitää alkaa touhuamaan jotta kämppä ei räjähdä käsiin ja saadaan jääkaappiin hiukan täytettä. Eli arkeen paluu on melko vahva, kuitenkin pienen jännityksen kera liittyen huomiseen tatuointi-aikaan! Palataan taas!

Mitä piditte PING Helsinki -tapahtumasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *