Hae
Hannamaria

458 – Vinkki tiskaajille: Mummi ja minä -pesuaineet

Ei olisi normaalisti tullut mieleenkään kirjoittaa tiskiaineesta, mutta tämä herkullinen tuoksu sai mut huumattua ihan täysin. Ja kun pesutehokaan ei kalvennut kilpailijalleen, oli pakko päästä jakamaan teidän kanssa ensinnäkin tämä samperin söpö etiketti ja toisekseen kotimainen, ekologinen tiskiaine. Normaalin Fairyn pesuaineeni onkin korvannut tämä Mummi ja minä Polkkakarkki -astianpesuaine.

Mummi ja minä -pesuaine Mummi ja minä -pesuaine

Tätä nykyä en onneksi joudu enää kaikkea tiskaamaan käsin, vaan tiskivuorot hoitaa astianpesukone. Silloin tällöin kuitenkin isommat kulhot, viinilasit, kattilat ja paistinpannut joudun puunaamaan käsin puhtaaksi ja tiskialtaan reunalla kuuluukin olla jokin hyvä käsitiskiaine – sekä kunnon tiskiharja.

Arvostan tämän tuotteen ulkonäön  ja uskomattoman tuoksun lisäksi sen ekologisuutta – Mummi ja minä -pesuaineet kun eivät sisällä zeoliittiä, fosfaattia, keinotekoisia väri-, hajuste- tai säilöntäaineita ja sopivatkin erinomaisesti allergikoille. Tuotteiden kerrotaan olevan 100% hajoavia ja ne on tehty kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista.

Tuotteita on mm. tämä astianpesuaine, siivoussuihke, yleispesuaine sekä käsipesu. Yhden pullon hinta pyörii n. 10-15€ tienoilla versiosta riippuen, joka on kyllä pesuaineelta suht. paljon. Toisaalta jos käyttää pesuainetta yhtä harvoin kuin minä, ei se tunnu välttämättä niin paljolta. Ja aina voi ostaa tälläisen ybersöpön putelin kerran ja täyttää sen tulevaisuudessa jollakin halvemmalla 😉

Jälleenmyyjistä löytyikin lista heidän nettisivuiltaan, pääset tarkastamaan sen tästä. Lista on jaoteltu kaupungeittain. Nettikaupoistakin löytyy listaus kys. sivun lopusta; ainakin Hyvinvoinnin tavaratalosta löysin näitä suppean valikoiman* (ja vielä alesta!!) ja Herttasella samoiten oli joitakin tuotteita vielä hyllyssä, tsekkaa ne tästä. Itse asiassa tämä mun puteli on vielä ’vanhaa designia’, purkkien ulkonäkö on näemmä muuttunut tässä kevään mittaan. Mutta nimi on silti sama!

Onko Mummi ja minä -brändi teille tuttu?

*affiliate-linkki

4 kommenttia

 1. Isabella kirjoitti:

  On, polkjakarkki pyykki ja Lakritsi siivoussuihke

  • hannamaria kirjoitti:

   Siitä lakritsasiivoussuihkeesta sain kehuja muiltakin, pitääköhän sitä testata seuraavaks! 😀

 2. Miia kirjoitti:

  Nyt oli ihan pakko tulla kommentoimaan, koska tää polkkakarkki sarja on niin ihana! Sain jouluna anopilta osana joululahjaa (kieltämättä aluksi vähän mietin miksi hitossa sain siivous-suihkeen lahjaksi 😀 😀 ) tällaisen yleispuhdistus suihkeen ja niiin hyvän tuoksuinen,ai että!

  • hannamaria kirjoitti:

   No eikö! Ei oo tiskaaminen ja siivoominenkaan enää niin tylsää kun on hyväntuoksuset aineet 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *