Hae
Hannamaria

478 – Päivitetty meikkipöytä

Vaikka ollaankin muuttamassa tästä nykyisestä asunnosta pois, ei se estä pientä meikkipisteen päivitystä tapahtumasta. Tämäm samainen pöytä kun kuitenkin kamoineen matkaa mukana asunnosta toiseen, ajattelin sen kunnolla tulla esittelemään. Tämä nurkkahan vilahti jo hiukan auki vuosi sitten meidän yläkerran esittelyssä, mutta kyseinen nurkkaus koki pienen makeoverin tässä viikko sitten.

MeikkipöytäMeikkipöytäMeikkipöytä

Säilytän pöydän oikeassa kulmassa IKEAsta ostettua peiliä sekä kirkasta laatikostoa. Kirkkaassa laatikostossa on arkimeikin tuotteet, pari hiusklipsua sekä kropparasvaa, muutamat lemppari kynsilakat ja muita useasti käytössä olevia tuotteita. Peilin vieressä on itse asiassa Amanda B:n tuikkukuppi (saatu joskus aikaa sitten goodiebagissa), joka mulla toimii sivellintelineenä osalle siveltimistä. Sivellinkupin ja peilin alla oleva marmorinen alusta (joka on oikeasti leikkuulauta) löytyi Elloksen Koti -puolen aleista on toimii hyvänä kuvausalustana sekä tuoden hiukan ilmettä pöydälle. Toimii myös aika hyvin eri meikkivoidesävyjen sekoittmisalustana.

Meikkipöytä

Meikkipöytä

Laatikoista löytyykin sitten hiukan lisää meikkejä. Tässä Jyskän (?) pöydässä on se huonoa, että noita laatikoita ei saa vedettyä pidemmälle ja ns. ’sisälle’ jää vielä ainakin 10-15cm laatikkoa. Tuokin tila on käytössä, mutta sitä ei saa mitenkään näkyviin eikä se ole mitenkään kätevä käyttää. Oikean puolen laatikossa (ylempi kuva) on meikkivoiteita sekä muita pohjatuotteita, aurinko- / varjostuspuuterit ja poskipunat sekä huulituotteet. Vasemmassa laatikossa (alempi kuva) on suurin osa luomiväreistä, matkapussi siveltimille (jonka alla Naked Smoky piilossa), sekä muutamat silmämeikkikynät ja muut tuotteet. Myöskin BeautyBlender sekä irtopuuteri on näköjään eksynyt tänne.

Pöytälamppu - EllosMeikkipöytä

Oikeaa nurkkaa koristaa uusin ihanuus – Ellokselta saatu, valkoinen Canon Ross -pöytävalaisin. Mulla oli tällä pöydällä aiemminkin valaisin, mutta se oli aivan liian matala että siitä olisi oikeasti ollut hyötyä vaikka söpö onkin. Plus tämä nykyinen sopii tähän ulkoasultaan paremmin ja vielä paremmin se istuu tulevaan asuntoon! Päivittelen meikkipöytänurkkaa varmasti sieltä vielä uudelleen mikäli kunnon nurkan itselleni rakennan, olen ajatellut hiukan että muuntaisin tästä taas opiskelujen ajaksi työpöydän mutta katsotaan nyt – taipuisiko tämä vaikka lisäsäilytystilan kanssa molempiin! Tosin nytkin tekee tiukkaa meikkien kanssa, tässä on nimittäin vaan osa ja loput on alakerrassa lipastossa. Mutta ei siitä sen enempää 😉

Miten te säilytätte meikkejänne?

*Postaus sisältää affiliatelinkkejä. Osa postauksen tuotteista saatu.

2 kommenttia

  1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Mulla ois tavoitteena siivoilla meikkihuonetta siihen kondikseen, että voisin itsekin siitä esittelyn tehdä 😀 Olen siitä onnekkaassa asemassa, että minulla on kosmetiikalla todella runsaasti tilaa, se tosin voi aiheuttaa pientä hamstrausta kun sitä tilaa tosiaan on… Nyt yritänkin hieman ”ostolakkoilla” – jos tulisi nyt heinäkuussa hankittua vain niitä must-juttuja eikä jokaista ”tuo vois olla kiva” -juttua.. 😀

    • hannamaria kirjoitti:

      Näinpä! Mulla onneks piheys rajoittaa hiukan samoiten kuin tila, mutta kyllä tuonne laatikostoon mahtuisi vielä 😀 Niitä ei vaan viitsi nyt siivota esittelykuntoon, pitää purkaa laatikoihin kuitenkin hetken päästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *