Hae
Hannamaria

461 – Punainen Kirahvi -kahvipaahtimo, nam!!

Meidän työpaikan läheisyyteen on muuttanut ihana pieni kahvipaahtimo, Punainen Kirahvi. Työpaikkakahvilaan oli ilmestynyt heidän kahvejaan näissä söpöissä pahvipaketeissa myyntiin ja oli pakko ostaa yksi testiin jo ihan vaan tukeakseen kyseistä paahtimoa.

Punainen Kirahvi kahvi Punainen Kirahvi kahviPunainen Kirahvi kahvi

 

Punainen Kirahvi on jyväskyläläinen kahvinpaahtimo, joka on erikoistunut ensiluokkaiseen kahviin. Valmistamme ja myymme pääasiassa single origin -kahveja maailman parhaista lajikkeista. Valmistamme huolella valituista, korkealla kasvaneista pavuista ensiluokkaista kahvia. Anna maukkaan kahvimme käynnistää luovuutesi, lennättää ajatuksiasi ja rakentaa maailmasta hauskempi – kupillinen kerrallaan.

 

Punainen Kirahvi kahvi Punainen Kirahvi kahvi

Tälläisestä tykkään – vaikka pavut on tuotu toiselta puolelta maailmaa, niiden paahto tapahtuu suoraan meikäläisen työpaikan vieressä. Tästäkin paketista näkee heti milloin se on paahdettu, kuka sen on paahtanut ja miltä alueelta se on. Itse suosin kahveissani vaaleapaahtoista, joka sopii ’suomalaiseen makuun’ kuten sanotaan, joten nappasin hyllyltä tämän Kigoma -lajikkeen kahvin. Kahveja saa niin papuina, jolloin ne voi itse jauhaa tai jo jauhettuna versiona kuten minulla tässä.

Punaisella Kirahvin kahveja saa myös heidän omasta verkkokaupasta (ja löytyy sieltä ehkä maailman söpöin kangaskassikin!!) niin tummana kuin vaaleanakin paahtona. Eriä tulee aina miten sattuu raaka-aineita saamaan, joten koskaan ei tiedä varmaksi mitä odottaa 😉 Ostaessa saa myös valita millaisena jauhatuksena kahvi tulee – Papuina, suodatinjauhatuksena, Pannuna… Loput termeistä menikin sitten yli ymmärryksen. 😀 Kirahvin touhuja voi somessa seurailla niin Instagramista (klik!) kuin Facebookistakin (klik!). Henk. koht. seuraisin mikäli heillä olisi Snapchattikin, olisi mielenkiintoista nähdä itse työvaiheita!

Juotteko te pienpaahtimoiden kahveja?

2 kommenttia

  1. Katja/Valkoisen vuoren rinteillä kirjoitti:

    Hei ihanaa, pitääkin käydä joskus! Olen monesti hakenut kahvit Paahtimo Papun pienpaahtimosta — Ae tuoksu kun haet ”uunituoreen” pussin mukaasi, se on vain niin ihana! Kahvi <3

    • hannamaria kirjoitti:

      Papu on kyllä myös aika mahtava! Kirahvillakin oli ennen kahvila keskustassa, mutta omaan mieleeni huonossa kohdassa joten se ei tainnut kannattaa. Tämä paahtimo on vain silloin tällöin auki, mutta ainakin tästä työpaikan vierestä sekä Naissaaresta saa kahveja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *