Hae
Hannamaria

456 – Kolmen aineksen aamupalamuffinssit

Löysin netin syövereistä tälläisen superkivan ja helpon ohjeen terveellisiin kolmen aineksen ’aamupalamuffinsseihin’ ja päätin tehdä näistä oman versioni. Meillä on yritetty (huom. yritetty) syödä hiukan paremmin ja vähentää herkkuja, joten nämä sopii tähän keissiin todella hyvin. Tein näitä tänään aamupalaksi itselleni ja tykästyin – rupesin itse asiassa jo varioimaan mitä kaikkea muuta näihin voisi sisällyttää.

Terveelliset 3 aineen aamupalamuffinssit

 

3 aineksen terveellisiin muffinsseihin tarvitset:

  • 2 banaania
  • 4 kananmunaa
  • Marjoja (vadelmia, mustikkaa, mansikkaa, jne). Mikäli käytät pakastemarjoja ota ne sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana.

 

Terveelliset 3 aineen muffinssit Terveelliset 3 aineen muffinssit

Laita uuni kuumenemaan 190-200 asteeseen. Aloita murskaamalla banaanit isoon kulhoon ja sekoittamalla kananmunat sinne joukkoon. Massaan voi jättää halutessaan isompia banaanipaloja tai siitä voi tehdä sileämmän. Itse tein tällä kertaa sileämmän version mutta tulevaisuudessa kokeilen tätä hiukan isompien banaanipalojen kanssa.

Terveelliset 3 aineen muffinssit Terveelliset 3 aineen muffinssit Terveelliset 3 aineen muffinssit

Laita kukkurallinen teelusikallinen mustikkaa / vadelmaa / mansikkaa voidellun vuoan pohjalle. Kaada tähän päälle juuri tehty massa (itse laitoin hiukan reilu 2 rkl massaa per muffinssi) ja sekoita hiukan jotta mustikka ei ole aivan pohjalla. Tämä oli ensimmäinen kerta kun näitä tein ja jo  nyt täytyy sanoa, että pakastemarjat ovat varmasti haasteellisempia kuin tuoreet marjat, sillä niissä on enemmän nestettä. Paista uunin keskitasossa n. 10-12 minuuttia.

Terveelliset 3 aineen aamupalamuffinssit

Tadaa!! Itse söin nämä tuollaisenaan mustikoiden kera sillä halusin päästä heti maistamaan. Koostumus oli oikein kiva, kuin munakas muffinssin muodossa. Tulevaisuudessa testailen tällä samalla pohjalla erilaisia variaatioita ja kokeilen jotakin maustetta sekaan jotta mausta saadaan hiukan voimakkaampi. Myöskin suolaisena versiona voisi kokeilla!

Sain muuten mahdollisuuden antaa teille Bodyboosterin Kesäkunto 2016 -kampanjaan alekoodin, joilla tuon kampanjasivun tuotteista saa -20% tuotteista pois. Koodi BBFIT16 on voimassa Toukokuun loppuun, johon myös loppuu kyseinen kampanja. Se myöskin käy ainoastaan tuon kyseisen Kesäkunto 2016 -sivun kampanjatuotteisiin*. Happy shopping!

Tänään katsotaan sitten lätkää, joten kaupasta täytyy käydä nappailemassa jotakin naposteltavaa. Mikäli teillä on hyviä vinkkejä naposteltaviin perinteisen porkkanan & kurkun dippailun lisäksi otetaan niitä mielellään vastaan. Unohdin aiemmin aivan täysin että tänään on ravintolapäivä, joten mikäli kerkeän käyn ainakin kirkkopuiston tarjonnan tsekkaamassa – ihana Marianne on ainakin myymässä raakakakkuja Soma -yrityksensä puolesta, joten käykää ihmeessä tsekkaamassa!

Ihanaa viikonloppua!

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.