Hae
Hannamaria

455 – Helppo ja nopea arkiruoka: Tortillat

Näin perjantain ja Suomen osalta MM-kisojen välipäivän kunniaksi ajattelin postata teille maailman helpoimman perjantai-illan arkiruoka-illallisohjeen – koska kuka perjantaina nyt oikeasti jaksaa työpäivän jälkeen laittaa ruokaa kovin kauaa varsinkin, jos sitä täytyy isommalle poppoolle tehdä? Meillä tälläinen nopea, mutta suht. terveellinen vaihtoehto illalliselle on perinteisesti tortillat ja koska näitä voi täyttää yhtä monella tapaa kuin syöjiäkin on, ajattelin jakaa meidän vinkit täydelliseen tortillahetkeen.

Helppo arkiruoka: TortillatHelppo arkiruoka: Tortillat Helppo arkiruoka: Tortillat Helppo arkiruoka: Tortillat

 

Perinteiset tortillat

  • Santa Marian Isoja tortillapohjia (normaaleja tai täysjyväversioita)
  • Salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, sipulia… you name it
  • Santa Marian Salsaa (Taco Sauce, Garlic Sauce…). Me käytetään mediumia, mutta löytyy asteikoilla Mild – Hot
  • Fetaa
  • Juustoraastetta
  • 400g jauhelihaa
  • Santa Marian Spice Mixiä (oman tulisuusasteen mukaan)

 

Helppo arkiruoka: Tortillat

Me kokeiltiin tällä kertaa tälläistä uutuutta: Santa Maria Taco Hot Cayenne Spice Mix. Tämä on tulisuusasteeltaa HOT, mutta koska tehtiin iso annos jauhelihaa (1kg) pistettiin yksi pussi tätä ja yksi normaalia, mietoa Taco Original -maustepussia. Nämä siis heitetään jauhelihan sekaan ja perään heitetään 1 desi vettä, jolloin mausteet sekoittuu jauhelihaan hiukan paremmin. Meillä tykättiin tästä kombosta ja tullaan varmasti tekemään näin tulevaisuudessakin.

Miten teillä tehdään tortillat?

Santa Marian Hot Cayanne -maustepussi saatu Indiedaysin tilaisuudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.