Hae
Hannamaria

451 – Ihan pähkinöinä: Nutisal Dry Roasted Cashew

Aiemmassa Indiedays Inspiration -tapahtumassa tänä keväänä oli esillä Nutisal Dry Roasted Cashew -uutuuksia, joista mukaan sai pienet maistiaiset. Tykkään itse lyödä pähkinöitä salaattiin, kasvisten kanssa pannulle, napsutella ihan välipalana ja lisätä välillä jopa keittoihin. Yleensä rakastan kaikkia pähkinöitä, mutta cashewt on mun lemppareita ihan kaikessa. Perinteiset pähkinät täytyisi liottaa (jonka itse yleensä kyllä skippaan, hups ;D) ennen syöntiä parhaan tehon ja maun aikaansaamiseksi – näiden ilman öljyä kuivapaahdettujen pähkinöiden kanssa sitä ei kuitenkaan täytynyt tehdä vaan nautin nämä suoraan pussista.

Tämä Nutisal Roasted Cashew Pepper & Salt -maku on ihanan perinteinen cashew pienellä twistillä. Toisin kuin normaalit, maustamattomat cashewt, näissä oli ihanan rapsakka pinta joka on saatu aikaan tuon kuivapaahtamisen avulla. Maistelin kyseisiä pähkinöitä useaan otteeseen eri tilanteissa, mutta parhaiten nämä sopi mun mielestä salaattiin. Nimen omaan vihreään salaattiin, jossa ei ollut muita vippaskonsteja tai muuta ylimääräistä. Heitin näitä kerran myös pannulla käytetyn kasvissetin sekaan ja ai että miten hyvin toi pientä rouheutta kyseiseen lisäkkeeseen.

Ennemminkin naposteluun sopiva Nutisal Dry Roasted Cashew Sourcream & Onion -pähkinä saa multa maultaan ristiriitaisen arvion. Maku on tuttu sipseistä, mutta yhdistettynä cashew-pähkinään kombo on melko hämmentävä. Kokeilin näitä samaan kasvissettiin kuin tuota Pepper & Salt -versiota, mutta siihen nämä ei sopineet (pitäisikö kokeilla mausteiseen jauhelihakeittoon?). Nämä mun mielestä sopiikin paremmin naposteluun ja nimen omaan sipsin korvikkeeksi.

Tykästyin näihin pähkinöihin ja kokeilen mielelläni muitakin Nutisalin Dry Roasted -linjan pähkinöitä. Vielä kun niihin saataisiin mauksi manteli jollakin yksinkertaisella mausteella, tulisi musta varmasti suurkuluttaja! Mikäli haluat lukea lisää Nutisalin pähkinöistä, voit tehdä sen täällä. Esimerkiksi näitä Dry Roasted -pähkinöitä on kahta eri lajia viidessä eri maussa. Muutkin Nutisalin tuotteet löytyy kyseisen linkin takaa.

Syödäänkö teillä pähkinöitä?

Postaus toteutettu yhteistyössä Nutisalin ja Indiedaysin kanssa

6 kommenttia

 1. Sofia / Kaksinaamainen.com kirjoitti:

  Muakin kiinnostaisi manteli nyt kun sen mainitsit! 🙂 Ja meillä pussit tyhjenivät ihan heti, nämä olivat tosi hyviä, mitta eivät ne kyllä voita raakaa cashewta. Näitä tulee tosin varmasti ostettua naposteltavaksi lisääkin! 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama juttu, raaka cashew on kyllä hyvä mutta nämä ovat kiva erilaisuus / vaihtelu ruoanlaittoon ja juurikin naposteluun! Manteli menee kyllä testiin meilläkin!

 3. Nora Adler kirjoitti:

  Nuo näyttävät kyllä todella hyviltä! Itse syön aika paljon pähkinöitä, mutta niiden aika korkea hinta välillä vähän rajoittaa niiden ostamista 😀

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Olen ihan samoilla linjoilla! Söisin vielä enemmänkin pähkinöitä jos niiden hinta olisi hieman vähemmän suolaisempi – bun intented 😉

 5. Nenna kirjoitti:

  Meillä syödään aika paljon pähkinöitä! Tosin se hinta kyllä kirpaisee näillä palkoilla.

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Jep, sama! Hinta kirpaisee ja siksi niitä täytyykin hiukan säästellä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.