Hae
Hannamaria

473 – Viileän raikas mustikkasmoothie

Kokeilin elämäni ensimmäisen kerran viime viikolla tehdä smoothieta ja siitä tuli yllättävän hyvää kun oli pohjatiedot kunnossa. Tälläinen muutaman aineen smoothie on erittäin helppo tehdä ja se sopii niin hemmotteluhetkeen, nopeaksi välipalaksi tai kivasti piknikille viilennystä tuomaan.

Mustikkasmoothie Mustikkasmoothie

 

Viileän raikas mustikkasmoothie

 • 2dl rahkaa
 • jääpaloja
 • 1-2 teelusikkaa hunajaa
 • 2dl mustikoita

Laita blenderiin jääpaloja ja murskaa niitä hiukan ennen kuin lisäät loput ainekset; rahkan, mustikat sekä teelusikallisen tai pari hunajaa makeutta tuomaan. Itse käytin tähän pakastemustikoita, joissa oli jo valmiina hiukan sokeria enkä siksi lisännyt makeuttamaan muuta kuin hunajaa. Mikäli käyttää tuoreita marjoja, ei lisäsokeria edes tarvitse.

Tämä helppo smoothieohje on varioitavissa niin mansikoilla kuin muillakin marjoilla todella helposti. Mustikka sattuu olemaan marjoista mun suosikki, joten se oli selvä valinta. Kokeilin yksi päivä tätä myös pakastemansikoilla, jotka toimi myös. Helpottaa huomattavasti kun pakastaa edellisenä kesänä marjoja pakkaseen niin on varastot talvella täynnä eikä tarvitse turvautua kaupan pakasteisiin. 🙂

Teettekö te smoothieita?

4 kommenttia

 1. S - beauty of life kirjoitti:

  Joo, joka aamu 🙂

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse aina ajoittain innostun smoothieta tekemään ja sitten se taas jää o.O
  Mustikka on muutoin ihana, mutta se värjää kivasti niin huulet kuin hampaatkin 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Ihan totta, mustikkaa itekin käytän vaan iltasin 😀 Mullakin menee asiat kausittain, joskus tulee esim. syötyä paljon rahkaa ja joskus se jää melko totallisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.