Hae
Hannamaria

489 – Saksan kosmetiikkaostokset

Noniin! Eihän siitä reissusta olekaan kuin muutama viikkon ja nyt vasta päästään kiinni ostoksiin. On vähän ollut tuon ajan kanssa vaikeuksia ja inspis hukassa, kuten eilen kerroin, mutta nyt päästiin viimeinkin näiden pariin. Shoppailin siis suuresti dm:llä (ja vääääähän Douglasilla..), jonka valikoimiin kuuluu ihan täälläkin myytäviä tuotteita kuten Garnierit, L’Orealit jne, mutta joka myös pitää sisällään Suomessa tuntemattomampia meikki- ja kosmetiikkamerkkejä. Voisin tehdä näistä merkeistä toisen postauksen, mikäli innostusta löytyy niistä kuulla? Mutta nyt niihin ostoksiin!

Saksan ostoksetSaksan ostokset

Kosmetiikkavälineet

Mukaan tarttui pari todella tarpeellista juttua ja pari vähemmän tarpeellista, jotka ostin vain sillä että ’no perhana, noihan on kiva lisä’. Tarpeellisia olivat nimen omaan tämä kuorintahanska ja Alverden kosteusliinat, joilla muuten lähtee meikki aivan uskomattoman hyvin! Nuo pienet purkit joihin saa kätevästi vaikka meikkivoiteen jämät tai hiusmaskia matkalle mukaan, maksaa Saksassa niin vähän että niitä olisi pitänyt ostaa pari lisää… Zoevan 142 Concealer Brush on ollut ihana lisä arkimeikkiin ja tekee peiteaineen levittämisestä mukavampaa. PS Stippling Brush on Primarkilta ja maksoi sen 2€, joten en siltä suuria odottanut. Eihän tuolla peittävää lopputulosta saa sillä harjakset ovat niin pitkät eivätkä millään tavalla tukevat. Ajaa silti asiansa esimerkiksi nestemäisen varjostuksen levittämiseen kun ei tahdo liian tummaa lopputulosta.

Saksan ostokset

Matkapakkaukset ja naamiot

Sorruin. Kaikki oli niin halpaa ja kätevää testailla! Noh, nämä onneksi maksoi max vaan sen 2€ kipale. Mukaan mahtuu niin kosteuttavia kapseleita, erilaisia kosteuttavia ja korjaavia naamioita kuin yksi Douglaksen oma meikkivoidetesterikin. Näistä olen korkannut ainoastaan tuon Douglaksen vihreän Hydrating Maskin joka näkyy etualalla ja tykkäsin siitä suuresti! Kapselit säilytän syksyn ja talven kuivalle iholle. Seuraavaksi testiin menee tämä meikkivoide, sillä sävy oli sen verran tumma ettei sitä talvella enää voi kokeilla. Odotan innolla etenkin tuota maito-hunaja -maskia ja samalla hiukan pelkään tuleekohan siitä allergista reaktiota (hunaja kun saattaa ikävästi välillä vaikuttaa ristiin tuon siitepölyallergian kanssa).

Saksan ostokset

Meikit

Hillitsin itseni näköjään melko hyvin meikkien suhteen. Kaikki olisi ollut luomiväripaleteista lähtien niin halpaa ja edullista, että olisin voinut mennä sekaisin. Pidättäydyin kuitenkin jutuissa joita halusin joko testata, tarvitsin ja jotka menevät varmasti käyttöön ajan kanssa. Tässä muuten näkyy pari niitä sarjoja jotka on suomalaiseen silmään hiukan tuntemattomampia. Kuvasta uupuu KIKOlta ostamani kulmakynä, sillä se taitaa olla vielä jossakin laukun pohjalla… Garnierin luotto-misellivedestä löytyi minikoko matkalle mukaan, joten olihan se pakko kotiuttaa! Kerron etenkin noista Alverden ripsareista lisää tulevaisuudessa, sillä vaikka Alverde ei kaikilta osin täysin luonnonkosmetiikkaa olekaan, ovat ne melko lähellä ja hintansa vuoksi todella hyviä vaihtoehtoja normimerkeille!

Saksan ostoksetSaksan ostokset

Hygieniatuotteet

*punastuu* Tässä menin hiukan överiksi. Kaksi erilaista suihkusaippuaa, kropparasva, käsirasva, yövoide, silmänympärysvoide ja kolme dödöä. Mandy itse vannoo alumiinittomien dödöjen puolesta, joten lupauduin Alverdelta kokeilemaan yhtä. Korkkaan tämän myöhemmin ja teen aiheesta luultavasti postauksen. Lisäksi hamstrasin kaksi lempparidödöä – Rexonan Maximum Protection -sarjan deodoranttia. Täällä ne maksavat lähemmäs kymmenen euroa, Saksassa puolet vähemmän. Score! Kuten näkyy oli kroppatuotteet todella Alverde -painotteista, mutta minkäs teet kun siitä on kovaa tahtia nousemassa lempibrändi ainakin ihonhoidon saralla luonnollisuutensa ja hintansa puolesta! Niin ja tuo Douglaksen käsirasva – jos tuoksu voisi pyörryttää ihanuudellaan, kaikki tuoksuisi tältä.

Kulutetut varat

Koitin hiukan summailla yhteen paljon kosmetiikkaan meni rahaa yhteensä ja loppusummaksi sain n. 80 euroa. Tämä on kaikesta tästä + yhdestä vähän hintavammasta kulmakynästä mun mielestä aika todella vähän. Suomessa olisi saanut pulittaa ainakin 1/3 enemmän ja tuotteet olisi olleet sitä perus Niveaa jne. ME LIKEY. Onnea on Saksassa asuva ystävä, joka vierailee Suomessa ainakin kahdesti vuodessa joten mikäli johonkin näistä rakastun toden teolla, ovat ne jälleen saatavilla 😉 Tälläiset on siis mun perus ulkomaan kosmeostokset – suosin mahdollisimman paljon merkkejä, joita ei Suomesta saa. 

Millainen kosmetiikkaostaja olet – maassa maan tavalla vai pysytkö tutuissa merkeissä?

13 kommenttia

 1. Sari BP kirjoitti:

  Maassa maan tavalla. Matkoilla on mukava päästä hypistelemään tuotteita, joita ei kotimaan kaupoista löydy ja mieluiten ostan juuri sellaisia tuotteita. Jos jokin tuttu tuote on huomattavasti edullisempi kuin Suomessa, saatan ostaa sen.

 2. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Ostin itsekin Alverdea ulkomaanreissulta, ihan paras luonnonkosmetiikkamerkki ja halpaan hintaan 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Todellakin! Vaikka kaikki tuotteet ei ihan täysin luonnonkosmetiikkaa ole, on tämä silti parempi vaihtoehto kuin moni muu 🙂

   • Jonna / Lempipaikkojani kirjoitti:

    Miten niin ei ole täysin luonnonkosmetiikkaa? Käsittääkseni on, koska niillä on Natrue-sertifikaattikin. Mutta tietenkään kaikki tuotteet eivät ole vegaanisia, jos sitä tarkoitit. Itse käytän paljon Alverdea ja vastaavaa Rossmann-ketjun Alterraa. Lisäksi tykkään Santen ja Laveran tuotteista myös. Alumiinittomaan dödöön siirryin pari vuotta sitten ja täytyy kyllä sanoa, ettei esim Alterran tai Alverden dödöt niitä tehokkaimpia ole. Mutta peruspäivinä pelittävät riittävän hyvin. Itse olen enempi tykännyt CD:n deosta, joak ei kyllä ole luonnonkosmetiikkaa, mutta alumiiniton on.

    • Jonna / Lempipaikkojani kirjoitti:

     Tässä vielä linkki postaukseni, jossa paljastan muutaman oman suosikkini. http://www.rantapallo.fi/lempipaikkojani/2016/07/02/luonnonkosmetiikan-suosikkituotteeni/

    • hannamaria kirjoitti:

     Nyt kun rupesin googlaamaan niin huomasin että olet ihan oikeassa! Oon sokeasti luottanut tuohon saksalaiseen kaveriin joka on puhunut ettei kaikki tuotteet heiltä ole ihan täysin 100% luonnonkosmetiikkaa. Nytpä googlailujen jälkeen voin korjata hänelle että kyllä, ne ovat luonnonkosmetiikkaa mutta kaikilla ei ole tuota ’vegaani-leimaa’.

     En ole vielä kerennyt tuohon alumiinittomaan dödöön tutustua, kerron kyllä kokemuksia kun kerkeän! 🙂 Kiitos vinkistä, pitää vertailun vuoksi tsekata tuo CD myös!

 3. Viivi kirjoitti:

  Hahaa, tuttu tunne kun rohmuaa Saksan kosmetiikkakaupoista eri tuotteita! 😀 Voisi jonkilainen samanlainen yritys kuin esim. DM tulla Suomeen. Olisin varmasti kanta-asiakas siellä! Itse rohmuan aina eri käsi- ja jalkarasvoja DM:stä, joten suosittelen testaamaan niitäkin. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Multa löytyy kumpaakin, sekä käsi- että jalkarasvaa pari tuubia varastosta niin ei tullut nyt hamstrattuu! Onneks työkaveri voi tullessaan tuoda 😉

 4. JonnaH. kirjoitti:

  Mä kyllä tykkään ulkomailla katsella merkkejä, joita meiltä ei saa. Ainoastaan jos meillä myytävää saa tosi halvalla, niin sitten sorrun tai on sellaista, että meillä on jostain syystä myyty tuote loppuun. Muuten ostan kaikkea jännää, mitä meiltä ei saa. 😀

 5. Larissa kirjoitti:

  Mä oon myös ostanut Alverden tuotteita Saksan matkoilta ja tykännyt kyllä, varsinkin yhdestä tietystä suklaan tuoksuisesta rasvasta 😀 voih.

  Sulla on muuten kiva blogi. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Ooooh suklaantuoksuinen rasva!!! Ja hei kiitos, kiva kuulla että pidät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *