Hae
Hannamaria

496 – Flunssaviikonlopun kuulumisia

hannamaria flunssa hannamaria flunssa burana bafucin

Täällä päässä flunssa nujerti opiskelija todella mallikkaasti. Kurkkukipuilu alkoi jo torstaina ja paheni vain niin, että perjantaina kotiin päästessä olo oli kuin mailalla piestyllä. Rättiväsynyt ja kuumeinen olo jatkui pitkään ja tuntui edes vähän helpottavan vasta eilen illalla. Nyt aamulla olo oli jo hiukan parempi, mutta kurkkukipu ja tukkoisuus on vieläkin ystävänä.

Tuli pahimpaan mahdolliseen aikaan tämäkin flunssa – kouluun pitäisi jaksaa mennä, vanhan työpaikan porukkaa on Suomessa vierailemassa ja heitä pitäisi viihdyttää, opiskelijapippaloita on onneksi vain yhdet ensi viikolla mutta nekin sitä hullummat. Niin ja asunnon on vallannut vielä parit muuttolaatikot ja mm. taulut on kiinnittämättä, hymph. Täytyy vaan jaksaa tankata lämpimia juomia, Bafucinia ja välttää liikaa rasitusta ja eiköhän tästäkin selvitä. Vielä kun joku toisi ruokaa eikä tarvitsisi itse raahautua kauppaan.

Postausaiheita ja kuvia onneksi on takataskussa vaikka muille jakaa, täytyisi vaan löytää aikaa ja jaksamista kirjoittaa ne postauksiksi asti. Tämä kuu on todella hektinen, mutta onneksi aamupäivien vapaat ajat pelastaa suhteellisen hyvin.

Onko teitä vaivannut jo flunssa tänä syksynä?

2 kommenttia

  1. Heidi B kirjoitti:

    Kurkkukipuun parasta on muuten Zyx! Se turruttaa nielua paljon paremmin (juu, kuule kokemusta on) kuin Bafucin. Lepo on myös oikeasti ihan tosi tärkeää. Mitä enemmän lepää sitä nopeammin yleensä parantuu 😉 Eli malta nyt olla ja hoida vain ne jutut, jotka ihan pakko.

    Mulla oli pieni kolmen päivän miniflunssa tuossa elokuun puolessa välissä just ennen loman alkua, mutta mitään kunnon räkätautia ei ole ollut. Mun mittapuulla en ole kunnon räkätautia tänä vuonna sairastanut vielä ollenkaan ja todellakin toivon, että tilanne jatkuukin samana.

    • hannamaria kirjoitti:

      Hei kiitos vinkistä! Ihme ettei apteekin muikkeli neuvonut tuota Zyxiä ollenkaan vaan suositteli bafusinia. Jep, koulu- ja freelancerhommat on nyt etusijalla ja kaikki muu saakin jäädä vähemmälle levon jalkoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *