Hae
Hannamaria

498 – My fall shoe favorites

Syksy tuo mukanaan aina vähintään yhden uuden kenkäparin ja tänä syksynä kenkäkaappiin on löytänytkin tiensä kahdet uudet nahkakengät. Olen oikeastaan pieni kenkähamsteri ja meiltä löytyykin useampi pari kenkiä – ei toki niin paljon kuin voisi, niissäkin yleensä laatu korvaa itsellä määrän. Tosin tennarit on eri asia, niitä menee kesällä yleensä yhdet tai kahdet sillä edes Vansit tai Converset ei kestä yhtä kesää kauempaa. Mutta syys- ja talvikengät ovat sitten sellaiset, joihin sijoitetaan. Viime vuonna sain itselleni talveksi uudet Timberlandit, tänä vuonna panostin syksyn kenkiin.

Vagabond Ellos premium

Syyskengissä itselle on tärkeää, että ne pitävät jalat lämpöisinä, kuivina ja ovat tukevat. Tennarikausi rajoittuu itselläni melko pitkälti alkusyksyyn ja ilmojen viilentyessä kaipaan hiukan tukevampia kenkiä. Näitä molempia pareja yhdistää se, että niissä on todella jämäkkä pohjallinen, ne ovat aitoa nahkaa ja muotoutuvat jalkaan hetkisen jälkeen erittäin hyvin.

Vagabond Ellos premiumVagabond Ellos premium

Ensimmäisenä esittelyssä nämä Ellos Premium -sarjan Phoenix Fringe -loaferit, jotka sain hetki sitten Ellokselta. Olen nyt hetkisen näitä jalkaan mukauttanut ja pääsivätpä ne jo viralliseen tilaisuuteenkin jalkaan. Koko on aika passeli ja ulkomuoto vielä kivempi. Iskee vain pieni asukriisi että mitä näin ’hienojen’ kenkien kanssa voi pukea! Tässäkin tosin maltti muussa asussa saattaa olla hyvä, sillä kengät itsessään ovat niin koristeelliset. Onneksi luokalta ja kaveripiiristä löytyy übervaateihmisiä, joilta kysyä neuvoa.

Matala kanta takaa sen, että kengillä jaksaa kävellä. Nämäkään eivät ole aivan ’maassa kiinni’, vaan niissä löytyy pohjaa sentin parin verran joten kylmä maa ei pääse palelluttamaan jalkoja. Lisälämpöä saa pohjallisilla, täytyy katsoa tarvitsevatko nämä sellaiset jossain vaiheessa.

Vagabond Ellos premiumVagabond Ellos premiumVagabond Ellos premium

Unelmaheräteostos, jonka tein saksalaisen kaverini ollessa täällä Suomessa viimeistä iltaa. Käytiin teekupposella ja päätettiin vielä hetki kiertää kauppoja ennen sulkemisaikaa odotellessa juoksijoita lenkiltä. Satuttiin Sokkarille ja katse kiinnittyi viime hetkellä näihin Vagabond Grace -kenkiin. Muista viime syksynä katselleeni jotakin saman tyyppistä mallia Vagabondilta, mutta jättäneeni ne ostamatta. Nyt kun rahatilanne oli ok, kengät sujahti jalkaan heittämällä ja sai olon tuntumaan hyvältä, oli ne pakko kiikuttaa kassan kautta kotiin. Kunnon voimakengät.

Täällä flunssa vielä jyllää eikä meinaa hellittää. Onneksi koulussa alkaa arki pikku hiljaa löytyä vaikka jokainen viikko onkin erilainen. Tulevalla viikolla ei ole pippaloita joista joutuisin jäämään pois flunssan takia joten voi keskittyä hyvillä mielin koulunkäyntiin ja paranemiseen. WordPressin kanssa on myös pientä probleemaa, en saa postausta tehdessä ja kuvia asettaessa gallerian esikatselua toimimaan vaan joudun mutkan kautta lisäämään postaukset kuviin. Rasittavaa, mutta koitetaan korjata onkkelma pois päiväjärjestyksestä!

Onko teillä syyskenkäsuosikkeja?

Ellos Premium Phoenix Fringe -loaferit lunastettu blogin kautta saadulla lahjakortilla.

6 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Mä rakastan noin yleensä Vagabondin kenkiä, niissä on tosi hyvä lesti hieman leveämmälle jalalle. Itse kuljen Converset jalassa melkein ympäri vuoden, joten mitään suosikkeja ei oikeastaan ole. 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   No näinpä! Itellä kun lesti on järkyttävän leveä, on kenkiä löytäminen välillä tuskaa. Itelläni ei varpaat kestä talvella tennareita, oon sen verran mukavuudenhalunen 😀

 2. Emppili kirjoitti:

  Voi että kun on somia kenkiä, täytyypä laittaa noi Vagabondit etsintälistalle (täällä perähikiällä kun ei Sokosta ole) 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllähän ne aika somia on! 🙂 Suosittelen, istui itselle tosi hyvin ja on niin nätit!

 3. Jasmin N kirjoitti:

  Noi Vagabondin kengät vei kyllä mun sydämen! Täytyykin ehkä käydä nappaamassa itselle pari syksyksi 🙂 aivan ihanat!

  ~ Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Ne on kyllä ihanat! Ja niin mukavat jalassa, ei pitkän päivänkään jälkeen tuntunu ikävälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.