Hae
Hannamaria

Vieraile ja koe – I love me -messut 2016

I love me -messut lähestyy kovaa vauhtia ja olisikin aika jakaa muutama tärppi niin ständeistä ja brändeistä joita pitää silmällä ja luennoista sekä tapahtumista, jotka kannattaa käydä tsekkaamassa. Koska kyseessä on pääosin kauneus-, muoti ja hyvinvointimessut ja hannamaria on kauneuteen painoittuva lifestyleblogi käy ihan järkeen, että painotan tämän postauksen kauneuden ja hyvinvoinnin puolelle. Katsotaan siis hiukan mitä messuilla on tarjota uuden messusuunnittelutyökalun avulla!

hannamaria I love me

Kirjoitin I love me -sivuille teillekin hyödyllisen postauksen Messukeskuksen mobiiliapplikaatiosta, joka periaatteessa toimii hiukan samaan tapaan kuin tämä työkalu. Työkalun avulla nimittäin voi selailla viiden eri kategorian avulla tarjouksia, näettävää sekä koettavaa jota messuilla on tarjota. Kategorioita on ’Kaikki’, josta näet kaiken mahdollisen aakkosjärjestyksessä; ’Koe’, josta löytyy eri lavojen ohjelmat, työpajat sekä kaikki mahdollinen ’tehtävä’ messujen aikana; ’Löydä’, jossa on listattuna kaikki näytteilleasettajat; ’Osta’, josta löytyy kaikki messutarjoukset ja ’Nauti’, josta löytyy kaikki tarjolla olevat ruokapisteet.

Tärkein on kuitenkin ’Suosikit’, johon voi pistää itselleen muistiin näistä kaikista kategorioista ne tärkeimmät ja näin koota itselleen omanlaisensa messukäynnin. Kun suosikit on koottu, voi näistä helposti tulostaa itselleen listan, ottaa linkin talteen myöhempää kertaa varten tai jakaa omat suosikkinsa Facebookissa sekä Twitterissä.

Kokosin teille tätä postausta varten muutamat tärpit, joissa kannattaa vierailla ja joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Perjantai, lauantai ja sunnuntai on erotettu toisistaan mm. aikajärjestyksellä sekä kirjoittamalla tapahtuman eteen joko P, L tai S. Brändeistä olen koonnut muutamat omat lempparit kauneuden osalta, samoiten tarjouksista.

I love me -messut

Ohjelmat ja luennot

 • P: Hellävaraista muotoilua juuri Sinun hiuksillesi, I love me -lounge, 21.10. klo 13:30-14:00
 • P: Suuri trendikeskustelu, I love me -lounge, 21.10. klo 16:00
 • P: Hair revolution by Shaun Pulfrey (Tangle Teezer), I love me -lounge, 21.10. klo 17:00-17:30
 • L: Helsinki Bodypainting Competition 2016, Kilpailualue, 22.10. klo 10:00
 • L: NYX Professional Makeup Halloween-look, I love me -lounge, 11:30
 • L: Kynsitrendit, I love me -lounge, 13:00
 • L: Vinkit jokapäiväisiin pinnittömiin kampauksiin, I love me -lounge klo 15:00
 • S: Silmälasimuoti ja meikkaus (Raili Hulkkonen), I love me -lounge, klo 11:00
 • S: Haastattelussa Anne Kukkohovi, I love me -lounge klo 12:00
 • S: Syksyn trendikkäimmät letit, I love me -lounge, klo 14:30

Näiden kauneuteen painottuvien tapahtumien lisäksi tarjolla on erittäin paljon hyvinvoinnin ja muodin luentoja, työpajoja sekä muuta ohjelmaa. Suosittelen jokaisen tutustumaan itse ja todella käyttämään kyseistä työkalua tähän, jotta muistaa jokaisen!

Brändit

 • Avon Cosmetics, 6e148
 • Biozell, 6d81
 • Bona Valere -luonnonkosmetiikkaa, 6g68
 • Cailap Oy, 6c121
 • Davvi Cosmetics, 6e69
 • Elvari Korut, 3a28
 • Foodin, 6e71
 • Grimas, 6d79
 • Kalevala koru, 6h111
 • Kardashian beauty, Elf, Tweezerman, 6d91
 • Lavera, 7f61
 • Natural Goods Company, 7f49
 • Nordic Beauty Import (Beatypop -verkkokauppa), 6a109
 • Vero Moda, 6f141

Tarjolla on tänäkin vuonna todella paljon niin kosmetiikan, muodin kuin hyvinvoinninkin edustajiia. Kosmetiikan ammattilaispuolelle eli kauneuden ammattilaisten teemapuolelle pääsee lauantaista eteenpäin hallissa seitsemän, perjantaina se on hyvitetty ainoastaan jäsenille. Tämä ei välttämättä kiinnosta kaikkia, mutta suosittelen silti edes pikavisiittiä. Pitäkää silmät ja korvat auki, sillä messuilla voi näkyä sellaisiakin brändejä joita ei heti tajuaisi etsiä!

Messutarjouksia

 • Erä suosittuja Mádara SOS Hydra Cream kosteusvoiteita 25€ (Mádara, 7f49)
 • Vila & Selected -varaston loppuunmyynti (väh. -50%), 3c20
 • Arvotaan 5kpl 3 kuukauden Jolieboxia! (Jolie, 6f109)
 • Ilmainen käsihoito (Bona Valere, 6g68)
 • Biozellin pisteellä (6d81) kaksi Color Mask Hoitavaa sävytettä 10€, Professional Keratiini-, Suola ja Kiiltosuihkeet 2kpl 8€ ja Color Mask Ink -suoravärit 8€ kpl
 • Real Techniques Diamond Sponge, 500kpl erikoiserä! ProCare, 6b111

Oih tarjouksia, tarjouksia. Niin paljon kaikkea, mutta pitää päättää mihin budjettinsa kuluttaa. Suosittelen kantamaan mukana käteistä, sillä vaikka korteilla maksu onkin viime vuosina yleistynyt, saattaa koneet välillä tehdä tepposet näin suuren kävijämäärän takia!

Toivottavasti nautitte yhtä paljon messuista kuin minä! Mikäli törmäätte meikäläiseen messuilla niin nykäiskää hihasta, juttuseura kelpaa aina 🙂 Tavoitteena on koota messuilta materiaalia niin paljon, että saisin jopa videon ja suuren koontipostauksen aikaiseksi. Niin ja kiitos vielä kerran kaikille jotka osallistuivat messulippujen arvontaan, teitä oli mahtava määrä! Pari tyyppiä on vielä kateissa, heillä on tähän iltapäivään asti aikaa tarkastaa mailinsa ja mikäli klo 17:00 mennessä ei heistä kuulu, arvon liput uudelleen hiukan erilaisella tavalla 😉

Mitä odotatte messuilta eniten?

 

 

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Pitääkin muistaa nostaa rahaa tässä lähipäivinä 🙂

 2. Riikka kirjoitti:

  Pitääkin tutustua vähän etukäteen messuohjelmaan, viime vuonna taisi käydä niin, että huomasin jälkeenpäin somesta kaikkea kivaa mitä missasin 😉 Mä odotan eniten sitä luonnollisesti-aluetta ja kaikkia messutarjouksia siellä!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa ehdottomasti – itsekin lähdin viime vuonna hiukan soitellen sotaan ja missasin paritkin hyvät jutut.

 3. Tuulia/Bambi and the City kirjoitti:

  Mua aivan pelottaa, miten paljon tuonne saa rahaa uppoamaan! 😀 täytyy koittaa malttaa mielensä, vaikka mieli tekisi ostaa koko Messukeskus tyhjäksi… Multa tuo Madaran tarjous ja Jolie Box -arvonta on mennyt kokonaan ohi, täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa, kiitos vinkistä!

  • hannamaria kirjoitti:

   No elä, tässä pelkään ihan samaa! 😀 Hyvä että vinkeistä oli hyötyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.